Adete 6 gün kala leke

Ay benim de son 2 adet dönemim böyle oluyo ve hiç olmazdı , döngüm hep 27 gün , günü gelince de kanama başlıyor , ama 4 5 gün öncesinde lekelenmem ve de ağrım oluyo , nedeni mi ben daha bulamadım 🤦‍♀️

Bebeğim benim bugün battı normalde ve ilk defa 1 gün geciktim. Yarını bekliyorum olacak mıyım diye. Kendimi bildim bileli ne gecikirim ne erken olurum. Bu bir işarettir inşallah 🙏🏼 sende durumlar nasıl?
Canım benim bat 24 gösteriyor . pazartesi Salı kahverengi leke geldi . Daha devam etmedi . Peçetelik kadar . Şuan 4 günüm var kaşıklarım ağrıyor . Ovülasyon deniyorum fakat koyuluk görmedim henüz . Leke geldiğinden 2 gün sonra ovülasyon yapmadım sadece

Canım benim bat 24 gösteriyor . pazartesi Salı kahverengi leke geldi . Daha devam etmedi . Peçetelik kadar . Şuan 4 günüm var kaşıklarım ağrıyor . Ovülasyon deniyorum fakat koyuluk görmedim henüz . Leke geldiğinden 2 gün sonra ovülasyon yapmadım sadece
ayy hadi inşallah olmuştur yaa benimde sen gibi 6 gün kala çok ufak leke geldi. 2 gün de geciktim bekliyorum hala.

X