Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım amiiin. hayatımda ilk defa saat olarak geciktim. dua eder misinizzHadi hayırlısı
canım sende son durum nedir regl oldun mu?Benim 19 beklenen adet tarihi bu yüzden o güne kadar bekleyeceğim. Olmazsam test yaparım olursam Allah kerim
inşallah bende size edeceğim mutlakaaTabiki ederim benim günüm çok var sizden güzel haber alalım önce inşallah
inşallah bende size edeceğim mutlakaa
Kızlar durumunuz nedir aynı durumdan muzdaripimTabiki ederim benim günüm çok var sizden güzel haber alalım önce inşallah
Bebeğim benim bugün battı normalde ve ilk defa 1 gün geciktim. Yarını bekliyorum olacak mıyım diye. Kendimi bildim bileli ne gecikirim ne erken olurum. Bu bir işarettir inşallah sende durumlar nasıl?Kızlar durumunuz nedir aynı durumdan muzdaripim
Can son durum nedirBebeğim benim bugün battı normalde ve ilk defa 1 gün geciktim. Yarını bekliyorum olacak mıyım diye. Kendimi bildim bileli ne gecikirim ne erken olurum. Bu bir işarettir inşallah sende durumlar nasıl?
Bebişim sabah regl ağrısıyla uyandım dedim bu sefer kesin geldi. Yok hala bekliyorum. Gelen giden yok ve ben deli dehşet stres olsam da gecikmem. Şimdiden sonra regl olursam ağlayacağımCan son durum nedir
Kuzum hemen test yapsasanaBebişim sabah regl ağrısıyla uyandım dedim bu sefer kesin geldi. Yok hala bekliyorum. Gelen giden yok ve ben deli dehşet stres olsam da gecikmem. Şimdiden sonra regl olursam ağlayacağım
Dün akşam yaptım aşkım bir şey yoktu o yüzden 1-2 gün daha beklesem mi diye düşündümKuzum hemen test yapsasana
Bende de dün le bugün peçeteye gelen pembe kahve leke var. Ped koydum ama sabahtan beri hiç gelmemiş. Eğer iki üç gün daha artmazsa tekrar test yapacağım 18. De negatiftiDün akşam yaptım aşkım bir şey yoktu o yüzden 1-2 gün daha beklesem mi diye düşündüm
yerleşme kanaması mı acabaa ay hadi inşallahhhBende de dün le bugün peçeteye gelen pembe kahve leke var. Ped koydum ama sabahtan beri hiç gelmemiş. Eğer iki üç gün daha artmazsa tekrar test yapacağım 18. De negatifti
İnşallah ya artmaz ve 2-3 günde durursa sevineceğimyerleşme kanaması mı acabaa ay hadi inşallahhh
güzel düşünelim güzel olsuunnİnşallah ya artmaz ve 2-3 günde durursa sevineceğim
Canım benim bat 24 gösteriyor . pazartesi Salı kahverengi leke geldi . Daha devam etmedi . Peçetelik kadar . Şuan 4 günüm var kaşıklarım ağrıyor . Ovülasyon deniyorum fakat koyuluk görmedim henüz . Leke geldiğinden 2 gün sonra ovülasyon yapmadım sadeceBebeğim benim bugün battı normalde ve ilk defa 1 gün geciktim. Yarını bekliyorum olacak mıyım diye. Kendimi bildim bileli ne gecikirim ne erken olurum. Bu bir işarettir inşallah sende durumlar nasıl?
bilemedim ki doktora gözüktünüz mü?Ay benim de son 2 adet dönemim böyle oluyo ve hiç olmazdı , döngüm hep 27 gün , günü gelince de kanama başlıyor , ama 4 5 gün öncesinde lekelenmem ve de ağrım oluyo , nedeni mi ben daha bulamadım
ayy hadi inşallah olmuştur yaa benimde sen gibi 6 gün kala çok ufak leke geldi. 2 gün de geciktim bekliyorum hala.Canım benim bat 24 gösteriyor . pazartesi Salı kahverengi leke geldi . Daha devam etmedi . Peçetelik kadar . Şuan 4 günüm var kaşıklarım ağrıyor . Ovülasyon deniyorum fakat koyuluk görmedim henüz . Leke geldiğinden 2 gün sonra ovülasyon yapmadım sadece
Ben seni çok merak ettim bi kan testi mi yapsan acaba idrarda çıkmadıysaayy hadi inşallah olmuştur yaa benimde sen gibi 6 gün kala çok ufak leke geldi. 2 gün de geciktim bekliyorum hala.