- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Daha çıkmamış olabilir ablam hemen kesip atma gebe değilim diye. Bak ben 2 negatif gördüm (birini dün), kanda bile 0 çıktı hâlâ umudum tavanlarda geziyor. Âdet olmadıkça umut bitmez ki, üzülme hemen.Hamile degilim
Günaydın kızlar.
Geni bir gün, yeni bir umut. Hadi bakalım. Test yapıp kan verenlere Allah hayırlısını nasîb etsin inşaAllah.
Bir de bu varmış... Doğru mu ki?
Eki Görüntüle 2113459
Cnm dur belki testte çıkmadı üzülmetestin resmini atsana
Banada vallaGünaydın canım amim inşallah, ay pek bi alakasız geldi bu bana
Banada valla
Kan verdin mi canım sen?
Banada valla
Kan verdin mi canım sen?
Hakkında hayırlısı olsun canım heyecanlandım valla senin yerine. Ben dün testte negatifi gördüğüm için test yapmayacağım canım. Âdeti bekliyorumYoldayım bende canım sende iyi haberlerle gel inşallah
Tamam Cnm halkında hayırlısı haber bekliyorum sendenCanim şimdi doktora gidiyorum özel hastaneye bakalım ne dicek
Aynen birde bana sorbat'ım 24 şubat. son günler hiç geçmiyor
Hakkında hayırlısı olsun canım heyecanlandım valla senin yerine. Ben dün testte negatifi gördüğüm için test yapmayacağım canım. Âdeti bekliyorum
Aynen birde bana sor
Ohooo, nasıl bekleyeceksin yarına kadar. Bari barkod numarasını alsaydın internetten bakardın yarın sonuca.Verdim kanı canım yarın alacakmışım sonucu. Hepimiz için hayırlısı olsun güllümmm psikolojik olarak her ikisine de hazırım
Korkma canım en azından acabalarla yaşamazsın. Gerçi bende 0 çıktığı halde yine de umut var ama...kan testi yaptırsam mı bilemedim. sıfırları görmekten korkuyorum
Ohooo, nasıl bekleyeceksin yarına kadar. Bari barkod numarasını alsaydın internetten bakardın yarın sonuca.
Âmin canım hazır olmak lazım zaten. Midem çok kötü benim de, hem ağrıyor hem bulanıyor. Bir de ishal olacak gibiyim. Demir hapından mı oluyor acaba?
Numarayı aldım canım da ona da anca yarın sabah bakabilirmişim öyle dediler. Aman bekleriz sorun değilevet o hap ishal yapıyor ve bir de büyük idrarının rengini baya değiştiriyor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?