• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha çıkmamış olabilir ablam hemen kesip atma gebe değilim diye. Bak ben 2 negatif gördüm (birini dün), kanda bile 0 çıktı hâlâ umudum tavanlarda geziyor. Âdet olmadıkça umut bitmez ki, üzülme hemen.

Âdete kadar yolu var bu işin. Olursan bir daha ki sefere, bu ay olmaz Mart ayında olur. Olsun da sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Âdet olmazsan da zaten umudunu yitirme benim gihi, ya gecikirsin ya da gebesindir. Bazı insanlarda BAT'tan en az 1 hafta sonra pozitif çıkıyor testlerde. Belli mi olur?

Bende 4 gün önce kan verdim negatif:) bugün adet günüm bakalım bekliyorum olsada bari rahatlasam ay bu ne kurbanlik koyun gibi oldum :)) negatif çıkanlar üzülmeyin daa vakti zamanı değildir neydek Yaradan bekleyin diyor :)

Eşimden test istedim almam abartma daa kan testin bile negatif dedi :)) ne var yapıp yapıp beklemek bile keyifli :))

Verdim kanı canım yarın alacakmışım sonucu. Hepimiz için hayırlısı olsun güllümmm psikolojik olarak her ikisine de hazırım :KK70:
Ohooo, nasıl bekleyeceksin yarına kadar. Bari barkod numarasını alsaydın internetten bakardın yarın sonuca.

Âmin canım hazır olmak lazım zaten. Midem çok kötü benim de, hem ağrıyor hem bulanıyor. Bir de ishal olacak gibiyim. Demir hapından mı oluyor acaba?:kusmuk:

Ohooo, nasıl bekleyeceksin yarına kadar. Bari barkod numarasını alsaydın internetten bakardın yarın sonuca.

Âmin canım hazır olmak lazım zaten. Midem çok kötü benim de, hem ağrıyor hem bulanıyor. Bir de ishal olacak gibiyim. Demir hapından mı oluyor acaba?:kusmuk:

Numarayı aldım canım da ona da anca yarın sabah bakabilirmişim öyle dediler. Aman bekleriz sorun değil :D evet o hap ishal yapıyor ve bir de büyük idrarının rengini baya değiştiriyor bilgin olsun

Numarayı aldım canım da ona da anca yarın sabah bakabilirmişim öyle dediler. Aman bekleriz sorun değil :KK70: evet o hap ishal yapıyor ve bir de büyük idrarının rengini baya değiştiriyor bilgin olsun

Bekle canım ne olacak. İnşaAllah Allah nasîb eder canım.

Diş rengini bile değiştirebiliyormuş:KK45:
Ben akşamları yemekten 2 saat sonra alıyorum canım. Dün başladım zaten hapa ama 2 gündür bulantım var. Bugün berbat haldeyim, haptan değildir herhalde. Ter basıyor:KK34:öleceğim!

Back