Kız hepimizin hayrına Giriyon ya :))) yarın bana negatif yaparmısin bu gün test yapmiycam :)))Sende alıştın negatife haaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hepimizin hayrına Giriyon ya :))) yarın bana negatif yaparmısin bu gün test yapmiycam :)))Sende alıştın negatife haaa
Resimlerinin açılması lazım normalde. Demek ki sorun var.dosya yükle diyorum ama birşey çıkmıyorum resmi daha secemiyorum
Sen benden betersin :))))Resim büyük geliyorsa resmi kırp at canım görelim şu testi artık
Sende alıştın negatife haaa
Yaparım tabi canım :))Kız hepimizin hayrına Giriyon ya :))) yarın bana negatif yaparmısin bu gün test yapmiycam :)))
dosya yükle diyorum ama birşey çıkmıyorum resmi daha secemiyorum
galiba yaaResimlerinin açılması lazım normalde. Demek ki sorun var.
Heyecan yapıyor insan. Test pozitif ama resim yüklenmeyince kötü oluyor :)) Kendimde şu pozitifi görebilseydim...Sen benden betersin :))))
Ay yarıldım
Sonra yollarsın o zaman canım. Bakarız bigaliba yaa
tamam canım yalnız şöyle birşey var silik çizgi iyice koyulasti .ya heyecan yapmamaya çalışıyorum. eşim kahvaltı bekliyor mutfakta testte bakıp duruyorumSonra yollarsın o zaman canım. Bakarız bi
tamam canım yalnız şöyle birşey var silik çizgi iyice koyulasti .ya heyecan yapmamaya çalışıyorum. eşim kahvaltı bekliyor mutfakta testte bakıp duruyorum
Şimdi birşey belli etme istersen canım. Rahat ol git kahvaltını yap güzel güzel. Sonra bir çaresine bakarız. Sakla testini :)tamam canım yalnız şöyle birşey var silik çizgi iyice koyulasti .ya heyecan yapmamaya çalışıyorum. eşim kahvaltı bekliyor mutfakta testte bakıp duruyorum
Gel bana sor canım. 10 gündür geciktim ama maalesef negatif... Her negatifi gördükçe bir üzüntü ve durgunluk sarıyor insanı.Pozitifleri gördükçe heveslenip test yapıp negatif gördüğümdeki yıkıntımı anlatamam
oylemoylemi yapayım tamam o zaman: )))))Şimdi birşey belli etme istersen canım. Rahat ol git kahvaltını yap güzel güzel. Sonra bir çaresine bakarız. Sakla testini :)
ayyy o zamana herşeye hazırlıklı olmaliyizPozitifleri gördükçe heveslenip test yapıp negatif gördüğümdeki yıkıntımı anlatamam
kız dosyayı yukleyemiyorum sinir oldum sinirAyyyy hadi kızzz çatlıcaz şimdiiii
Test başında bekleme canım biryere kaybolmaz sonuçta :))oylemoylemi yapayım tamam o zaman: )))))