• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın anne adayları güzel bi gün olur hepimiz için inşallah test yapanlardan da mutlu haberler gelir inşallah ben daha yataktan çıkamadım bir sürü ütü beni bekliyor çok isim var çoooookkk :silah:

Bekle canım ne olacak. İnşaAllah Allah nasîb eder canım.

Diş rengini bile değiştirebiliyormuş:KK45:
Ben akşamları yemekten 2 saat sonra alıyorum canım. Dün başladım zaten hapa ama 2 gündür bulantım var. Bugün berbat haldeyim, haptan değildir herhalde. Ter basıyor:KK34:öleceğim!

İnşallah canım nasip kısmet.. aaa sen akşam mı içiyorsun? Bana sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor püh onun ağzına tüküriiim!

Günaydın anne adayları güzel bi gün olur hepimiz için inşallah test yapanlardan da mutlu haberler gelir inşallah ben daha yataktan çıkamadım bir sürü ütü beni bekliyor çok isim var çoooookkk :silah:

Günaydın canım ütücü hatunlar olarak bence sendenim :D hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar günaydın size söz verdiğim üzere test yaptım. fakat 8 dakkidan sonra benim görebildiğim silik bi çizgi hamileyim demek istemiyorum .adet olmadım sadece bekliyorum

İnşallah canım nasip kısmet.. aaa sen akşam mı içiyorsun? Bana sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor püh onun ağzına tüküriiim!
Tok karnına, yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra dedi eczane çalışanı canım doktor birşey demedi bana.

Çok kötüyüm :kızgın:

Back