- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemsin canım en iyisini yapıyorsun İnan ki beklemeleri bile keyifli hale getirmeliyiz ki sonunda üzülmeyelim stres olmasınEşimden test istedim almam abartma daa kan testin bile negatif dedi :)) ne var yapıp yapıp beklemek bile keyifli :))
Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah canımKızlar ben doktora geldim özel doktora mebur kıyıcaz parayi
Bekle canım ne olacak. İnşaAllah Allah nasîb eder canım.
Diş rengini bile değiştirebiliyormuş
Ben akşamları yemekten 2 saat sonra alıyorum canım. Dün başladım zaten hapa ama 2 gündür bulantım var. Bugün berbat haldeyim, haptan değildir herhalde. Ter basıyoröleceğim!
Günaydın anne adayları güzel bi gün olur hepimiz için inşallah test yapanlardan da mutlu haberler gelir inşallah ben daha yataktan çıkamadım bir sürü ütü beni bekliyor çok isim var çoooookkk
Cnm kan testi yaptır resim atsana buraya negatif yapılır belki görülür :)kızlar günaydın size söz verdiğim üzere test yaptım. fakat 8 dakkidan sonra benim görebildiğim silik bi çizgi hamileyim demek istemiyorum .adet olmadım sadece bekliyorum
Tok karnına, yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra dedi eczane çalışanı canım doktor birşey demedi bana.İnşallah canım nasip kısmet.. aaa sen akşam mı içiyorsun? Bana sabah aç karnına içmemi söylemişti doktor püh onun ağzına tüküriiim!
dosya yükle diyorum olmuyor.canim biraz daha günlerim geçsin bide öyle yapicam insaAllah o zaman daha koyulasirCnm kan testi yaptır resim atsana buraya negatif yapılır belki görülür :)
Resmini at canım ben negatif yapıp bir bakarım.kızlar günaydın size söz verdiğim üzere test yaptım. fakat 8 dakkidan sonra benim görebildiğim silik bi çizgi hamileyim demek istemiyorum .adet olmadım sadece bekliyorum
Sende alıştın negatife haaaCnm kan testi yaptır resim atsana buraya negatif yapılır belki görülür :)
Resim büyük geliyorsa resmi kırp at canım görelim şu testi artıkdosya yükle diyorum olmuyor.canim biraz daha günlerim geçsin bide öyle yapicam insaAllah o zaman daha koyulasir
canım nasıl atılıyor dosya yükle diyorum olmuyorResmini at canım ben negatif yapıp bir bakarım.
dosya yukleden yapılıyor dimicanım nasıl atılıyor dosya yükle diyorum olmuyor
Resim büyük geliyorsa kabul etmez canım. Ya iyice kırpıp resmi öyle yükleyeceksin ya da telefonunun kamera ayarından girip fotoğraf boyutunu küçülteceksin.canım nasıl atılıyor dosya yükle diyorum olmuyor
Evet ondan sonra %100 olur yükler. Sonra da küçük resim yazısına bas oluyor mu bir bak.dosya yukleden yapılıyor dimi
dosya yükle diyorum ama birşey çıkmıyorum resmi daha secemiyorumResim büyük geliyorsa kabul etmez canım. Ya iyice kırpıp resmi öyle yükleyeceksin ya da telefonunun kamera ayarından girip fotoğraf boyutunu küçülteceksin.