- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Deliburdayız tv izliyorum ben sizler napıosunuz bakim
Ay nerdee benim zaten normal gebelik oluşma ihtimali çok zor. 1 kere gebelik yaşadım o da tüp bebekti. 3.5 aylıkken kaybettim kürtaj sonrası da 2 ayı geçti .bakalım herşeyim hayirlisihayırlısı olsun canım bi daha ki aylara inşallah pes etmek yok ona göre
O site güvenilir mi canımBende tv de izleyecek birşey bulamadım AliExpress de dolanıp duruyorum işsiz işsiz
O site güvenilir mi canım
Neden zor canım pco falan mı var olsun canım sonunda kavuşalımda inşallah tüp bebeğe kadar gideriz oda bi yol en azından ya olmasaydı napardıkAy nerdee benim zaten normal gebelik oluşma ihtimali çok zor. 1 kere gebelik yaşadım o da tüp bebekti. 3.5 aylıkken kaybettim kürtaj sonrası da 2 ayı geçti .bakalım herşeyim hayirlisi
Halla halla ya senin bayağı değişik durum canım hasta da olamadın henüz kullan bakalım kan ilaçlarını belki annene benzedin çok geç öğrenecen hamileliğiniBu sabah yapmıştım canım gölge var diyen oldu ama negatif çıktı
Eki Görüntüle 2113367 Eki Görüntüle 2113368 Eki Görüntüle 2113370
İyi geceler kızlar allah rahatlık versin sabah test yapacak arkadaşlar inşallah hamilelik haberlerinizi alırız sabah uyandığımda hemen girecem siteye gerçi ilk işim o zaten bir sürü ütü var beni bekliyor daha onlar yapılacak güzel haberler verin ki ütümü mutlulukla yapayımhadi öpmüşüm hepinizi
iyi geceler canımİyi geceler kızlar allah rahatlık versin sabah test yapacak arkadaşlar inşallah hamilelik haberlerinizi alırız sabah uyandığımda hemen girecem siteye gerçi ilk işim o zaten bir sürü ütü var beni bekliyor daha onlar yapılacak güzel haberler verin ki ütümü mutlulukla yapayımhadi öpmüşüm hepinizi
Aynen öyle canım hoşgeldin aramıza
İyi eveler
İyi geceler canım bana gün erkenden başlayacak kan testi ile :)) öpüyorum
insaAllah canım hamilesindir
Hamile degilim
Cnm dur belki testte çıkmadı üzülmeÇoook Üzgünüm
Olabilir. Ya da ilk deneme olduğu için vücut alışmadı daha korunmamaya :) 10 gün oldu bugün daha tık yok.Halla halla ya senin bayağı değişik durum canım hasta da olamadın henüz kullan bakalım kan ilaçlarını belki annene benzedin çok geç öğrenecen hamileliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?