• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun canım bi daha ki aylara inşallah pes etmek yok ona göre:KK76:
Ay nerdee benim zaten normal gebelik oluşma ihtimali çok zor. 1 kere gebelik yaşadım o da tüp bebekti. 3.5 aylıkken kaybettim kürtaj sonrası da 2 ayı geçti .bakalım herşeyim hayirlisi

Test yaptımı canım
Bu sabah yapmıştım canım gölge var diyen oldu ama negatif çıktı:cry:
20180219_152848.png 20180219_114756.jpg 20180219_114644.jpg

Ay nerdee benim zaten normal gebelik oluşma ihtimali çok zor. 1 kere gebelik yaşadım o da tüp bebekti. 3.5 aylıkken kaybettim kürtaj sonrası da 2 ayı geçti .bakalım herşeyim hayirlisi
Neden zor canım pco falan mı var olsun canım sonunda kavuşalımda inşallah tüp bebeğe kadar gideriz oda bi yol en azından ya olmasaydı napardık

İyi geceler kızlar allah rahatlık versin sabah test yapacak arkadaşlar inşallah hamilelik haberlerinizi alırız sabah uyandığımda hemen girecem siteye gerçi ilk işim o zaten bir sürü ütü var beni bekliyor daha onlar yapılacak güzel haberler verin ki ütümü mutlulukla yapayım :KK45: hadi öpmüşüm hepinizi :21:

İyi eveler
İyi geceler kızlar allah rahatlık versin sabah test yapacak arkadaşlar inşallah hamilelik haberlerinizi alırız sabah uyandığımda hemen girecem siteye gerçi ilk işim o zaten bir sürü ütü var beni bekliyor daha onlar yapılacak güzel haberler verin ki ütümü mutlulukla yapayım :KK45: hadi öpmüşüm hepinizi :21:

İyi geceler canım bana gün erkenden başlayacak kan testi ile :)) öpüyorum

iyi geceler canım

Halla halla ya senin bayağı değişik durum canım hasta da olamadın henüz kullan bakalım kan ilaçlarını belki annene benzedin çok geç öğrenecen hamileliğini :halay:
Olabilir. Ya da ilk deneme olduğu için vücut alışmadı daha korunmamaya :) 10 gün oldu bugün daha tık yok.

Günaydın kızlar.

Geni bir gün, yeni bir umut. Hadi bakalım. Test yapıp kan verenlere Allah hayırlısını nasîb etsin inşaAllah.

Bir de bu varmış... Doğru mu ki?
Screenshot_20180220-081909.png

Back