• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım küçük kan şuruplarından mı verdi? Bende de Demir eksikliği vardı neredeyse 3-4 ay onu kullandım anca düzeldi. Ondan sonra başladık hamilelik operasyonlarına. Tadı çok b*ktan :KK70:
Yok canım Ferro diye kocaman bir kapsül. 2 aylık verdi. Bunun da tadı demir gibi, mideme oturdu daha ilk günden :D

Ay bu topiğin hızına yetişemiyorum. Maşallahınız var. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin beklediğini. Benim ovulasyon 6 şubattı yani üzerinden 13 gün geçti. Yarın doğum günüm alabileceğim enn güzel hediye olurdu herhalde. Ama gelgör ki hiçbir belirti yok. Nolur dua edin

Ay bu topiğin hızına yetişemiyorum. Maşallahınız var. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin beklediğini. Benim ovulasyon 6 şubattı yani üzerinden 13 gün geçti. Yarın doğum günüm alabileceğim enn güzel hediye olurdu herhalde. Ama gelgör ki hiçbir belirti yok. Nolur dua edin

Amin canım hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallahhhh.. Nice senelere iyi ki doğdun :21::KK200:

Hoşgeldin canım rabbim inşallah nasip eder de mutlu haberleri verirsin bizede bakalım ilk hamilemiz kim olacak hayırlısyla bi başlasa gerisi gelecek inşallah inanıyorum :dua:

Back