bende korkuyorum ama yapmak zorundayız kaçış yokkızlar bende sabah yapıcam cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende korkuyorum ama yapmak zorundayız kaçış yokkızlar bende sabah yapıcam cok korkuyorum
bende korkuyorum ama yapmak zorundayız kaçış yok
insaAllah ya insaAllah çok istiyorum. rabbim hepimize nasip etsinikimizde mutlu haberler veririz
Yok canım Ferro diye kocaman bir kapsül. 2 aylık verdi. Bunun da tadı demir gibi, mideme oturdu daha ilk gündenAy-n ilk Hali canım küçük kan şuruplarından mı verdi? Bende de Demir eksikliği vardı neredeyse 3-4 ay onu kullandım anca düzeldi. Ondan sonra başladık hamilelik operasyonlarına. Tadı çok b*ktan
Az önce bir arkadaş kansızlık da sıkıntı, çocuğa geçiyormuş dedi, şimdi de sen üstüne tuz biber attın canım ya
Öğrendiğim iyi oldu ama thank you
Annemden bana geçmiş
Yok canım Ferro diye kocaman bir kapsül. 2 aylık verdi. Bunun da tadı demir gibi, mideme oturdu daha ilk günden
Ay bu topiğin hızına yetişemiyorum. Maşallahınız var. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin beklediğini. Benim ovulasyon 6 şubattı yani üzerinden 13 gün geçti. Yarın doğum günüm alabileceğim enn güzel hediye olurdu herhalde. Ama gelgör ki hiçbir belirti yok. Nolur dua edin
Evet o hap :)Vıyyyy ferro sanol dimi pembe bi hap Şafak sayıyordum anasını sattığımının hapı ne zaman bitecek diye
Ben hala beklemedeyim cuma BAT günüm bakalım hayırlısıYalnız bu sayfada adet günlerini yazan adeti geçen kızlar nerdesiniz ya bi kayboldunuz acaba hamile kaldınızda bizleri unuttunuz mu hemen
Hoşgeldin canım rabbim inşallah nasip eder de mutlu haberleri verirsin bizede bakalım ilk hamilemiz kim olacak hayırlısyla bi başlasa gerisi gelecek inşallah inanıyorumAy bu topiğin hızına yetişemiyorum. Maşallahınız var. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin beklediğini. Benim ovulasyon 6 şubattı yani üzerinden 13 gün geçti. Yarın doğum günüm alabileceğim enn güzel hediye olurdu herhalde. Ama gelgör ki hiçbir belirti yok. Nolur dua edin
Belirti varmı canım
Ben hala beklemedeyim cuma BAT günüm bakalım hayırlısı
Deli burdayız tv izliyorum ben sizler napıosunuz bakimAloohaaaaaa!
Neredeymiş benim sexy şempanzelerim
Test yaptımı canımPratisyen Hekim'e gittik kızlar. Sonuçlarıma baktı sağolsun. Kansızlık varmış 2 aylık demir ilacımı verdi.
geç oldum ama bugün adet oldum . Bakalım hayırlısı .Hoşgeldin canım ağrıların var mı?
hayırlısı olsun canım bi daha ki aylara inşallah pes etmek yok ona göregeç oldum ama bugün adet oldum . Bakalım hayırlısı .