- 19 Şubat 2018
- 92
- 87
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım hoşgeldin aramızaBenim de bat 1 mart..
Ara sıra şiddetli sol kasık ağrısından başka şikayetim yok şimdilik,enfeksiyon yada herhangi birşey de yok hayırlısıyla müjdeli haberi bekliyorum arrik Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş bebisler beklemek çok yorucu ..
insaAllah canım hamilesindirBenim de bat 1 mart..
Ara sıra şiddetli sol kasık ağrısından başka şikayetim yok şimdilik,enfeksiyon yada herhangi birşey de yok hayırlısıyla müjdeli haberi bekliyorum arrik Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş bebisler beklemek çok yorucu ..
Aynen canım bencede önlemini al bakkızlar kayinvalidemw yarın temizliğe gidicem malum hamilelik bekliyorum olursam diye hemde mutfak .şimdi test almaya gidiyorum yarın sabah yapicam eğer varsa artık torun müjdesini veririm yoksa da mutfağına yardım ederim normalde beklicektim .ama şimdi korktum bebek varsa temizlik ye birşey olur falan
Müjdeli haber verirsin inşallahkızlar kayinvalidemw yarın temizliğe gidicem malum hamilelik bekliyorum olursam diye hemde mutfak .şimdi test almaya gidiyorum yarın sabah yapicam eğer varsa artık torun müjdesini veririm yoksa da mutfağına yardım ederim normalde beklicektim .ama şimdi korktum bebek varsa temizlik ye birşey olur falan
amin kızlar amin .dua edin bana nolurMüjdeli haber verirsin inşallah
Sonunda test yapiyorsun ohhhh insallah müjdeli haber i verirsinkızlar kayinvalidemw yarın temizliğe gidicem malum hamilelik bekliyorum olursam diye hemde mutfak .şimdi test almaya gidiyorum yarın sabah yapicam eğer varsa artık torun müjdesini veririm yoksa da mutfağına yardım ederim normalde beklicektim .ama şimdi korktum bebek varsa temizlik ye birşey olur falan
kızlar kayinvalidemw yarın temizliğe gidicem malum hamilelik bekliyorum olursam diye hemde mutfak .şimdi test almaya gidiyorum yarın sabah yapicam eğer varsa artık torun müjdesini veririm yoksa da mutfağına yardım ederim normalde beklicektim .ama şimdi korktum bebek varsa temizlik ye birşey olur falan
Sonunda test yapiyorsun ohhhh insallah müjdeli haber i verirsin
Testi yaptın mı canım? Bir kaç saattir çok sıvı içmediysen yapabilirsin ama daha kesin olsun diyorsan sabahı bekle derim.kızlarrr esim test almıs mecbur yapıcammmmm ama akşam olur mu ki
Sabah güzel haberleri bekliyorum sizden Cnmkızlar bende sabah yapıcam cok korkuyorum
Cnm eğer çok sıvı tüketmediysen ve wc 2,3 saattir çıkmadıysan yap testi bekliyoruzkızlarrr esim test almıs mecbur yapıcammmmm ama akşam olur mu ki
Cnm eğer çok sıvı tüketmediysen ve wc 2,3 saattir çıkmadıysan yap testi bekliyoruz
Cnm test tek ise sabah yap garanti olsun eğer yedeği var ise şimdi birini yap ihtimal dusuk olsada şansını denemiş olursun ama ümitsizlik Yok cunku hem wc yeni çıktın hemde sıvı tükettin :)çok sıvı tukettım ve daha sımdı cıktım tatlım
Cnm biliyormusun kansızlık da gebe kalmaya engel ben çok gördüm kan ilacını kullanıp kanı yükselince hamile kalanı farketmeden hadi insallahhhh :)Pratisyen Hekim'e gittik kızlar. Sonuçlarıma baktı sağolsun. Kansızlık varmış 2 aylık demir ilacımı verdi.
Cnm test tek ise sabah yap garanti olsun eğer yedeği var ise şimdi birini yap ihtimal dusuk olsada şansını denemiş olursun ama ümitsizlik Yok cunku hem wc yeni çıktın hemde sıvı tükettin :)
Az önce bir arkadaş kansızlık da sıkıntı, çocuğa geçiyormuş dedi, şimdi de sen üstüne tuz biber attın canım yaCnm biliyormusun kansızlık da gebe kalmaya engel ben çok gördüm kan ilacını kullanıp kanı yükselince hamile kalanı farketmeden hadi insallahhhh :)