Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canim
Cnm benim bu ay yumurtam erken oluşmuş adetimin 8 ci günü iğneyi vuruldum iğneden sonra bu gün 11 ci gün yumurtlamanın da 10 ci günü iğneden 14 gün sonra zaten kesin sonuç alıyorsun en dazla iğneden sonra 16 ci gun zaten adet oluyorsun .

He anladım canım ben de 1 şubatta doktora gittim yani adetten iki gün sonra bi tane yumurtamin büyüdüğünü söyledi ben de doktora niye sormadiysam en azından kaç mm olduğunu sorsaydim

Kızlar adet olmam gereken 3. Gün daha gelen giden yok. Gebelik testi için ne zaman harekete geçsem acaba?

ne olucak böyle. birde birşey dicem ayıp olmazsa eşim yaklaşmak istiyor bende bi ihtimal gebelik vardır diye bahane üretiyoru m sen bu konuyu n yapiyorsun
Ha âdet oldum ha olacağım diye 8 gün ilişki olmadı canım ama gebelik şüphesinden değildi. Son 2 gündür yaklaşıyorum ben valla yetti garibaktım âdet olacağım yok, isteğim de yerinde, dün de yumurtlar gibi sol kasık sancım vardı dedim herhalde 2. Kez yumurtluyorum. Nolur nolmaz dedim yaptım.

iyiymiş o zaman zavallı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…