• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama dönemim geçeli 3 gün oldu reglime de 10gün var ama yumurtlalıklarım fena ağrıyor. Hele ilişki esnasında biraz daha ağrı oluyor sizce neden olabilir

Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama dönemim geçeli 3 gün oldu reglime de 10gün var ama yumurtlalıklarım fena ağrıyor. Hele ilişki esnasında biraz daha ağrı oluyor sizce neden olabilir

Canım aynısı bana oldu adet olana kadar da devam etti. Sanırım yumurtlama döneminin ağrıları ilişki ile birleşince bi artış oluyor. Onunla ilişkilendirdim ben

Şimdi herkes Mart ayının batını bekliyor canım :))) operasyonlara devam edeceğiz, şuan için 2-3 kişinin dışında Yok sanırım test yapacaklar
Cnm birkaç kişinin sonucunu biliyorum ama listede çoğu kişi var digerlerini merak ettim :) hepimizin hakkında hayırlısı rabbim yardımcımız olsun Cnm :)

Judy_K Judy_K ay nerelerdesin kız sennnn neler yaptın nedir durumun

Ben malum devredışıydım bi süre :) hiiç durumum da şu. Bu ayki adetimden hiçbişey anlamadım. 4gün sürdü ama hep kahverengi. Son 2gün simsiyah akıntım oldu bu ilk kez olıyor çok şaşırdım. 5.gün de sadece 1damla pıhtılı kan geldi... Testim negatif çıkmasaydı kesin kimyasal derdim ama buna şimdi ne demeli? :işsiz:

Back