Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim ikinciyi adetin gecikti mı:)Resimden bir tık daha belirgin ciZgi resimde zor çıkıyor
Yok Cnm birkaç gün var ben aceleciyim artık beklemek zor geliyorFarkettim ikinciyi adetin gecikti mı:)
Valla varsa da yoksa da öğrenmek icin ben korkmuyorum yapıyorum cunku iki ay önceki gebeliğimde adete 5,6 gün kala silik ciZgi çıkmıştıBen de yapsam çıkar mı ki acaba ya adet olursam o da var tabi en iyisi gecikmeyi bekliyim
Hmm yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canimValla varsa da yoksa da öğrenmek icin ben korkmuyorum yapıyorum cunku iki ay önceki gebeliğimde adete 5,6 gün kala silik ciZgi çıkmıştı
Cnm benim bu ay yumurtam erken oluşmuş adetimin 8 ci günü iğneyi vuruldum iğneden sonra bu gün 11 ci gün yumurtlamanın da 10 ci günü iğneden 14 gün sonra zaten kesin sonuç alıyorsun en dazla iğneden sonra 16 ci gun zaten adet oluyorsun .Hmm yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canim
Ama mutlusun canım belli halinden :)) aynen böyle devam.Bekliyorum bekliyorum ama gel birde bana sor sürekli test yapıyorum :))))
biraz daha geçsin diyorum .umut etmek istemiyorum negatifte boş görünce insan sarsiliyorAyyy günün mü geçmiş tatlım? Neden test yapmıyorsun?
biraz daha bekle kuzum yada çok da merak ediyorsan yapabilirsnKızlar adet olmam gereken 3. Gün daha gelen giden yok. Gebelik testi için ne zaman harekete geçsem acaba?
Ha âdet oldum ha olacağım diye 8 gün ilişki olmadı canım ama gebelik şüphesinden değildi. Son 2 gündür yaklaşıyorum ben valla yetti garibaktım âdet olacağım yok, isteğim de yerinde, dün de yumurtlar gibi sol kasık sancım vardı dedim herhalde 2. Kez yumurtluyorum. Nolur nolmaz dedim yaptım.ne olucak böyle. birde birşey dicem ayıp olmazsa eşim yaklaşmak istiyor bende bi ihtimal gebelik vardır diye bahane üretiyoru m sen bu konuyu n yapiyorsun
günaydın canımGünaydın kizseler
iyiymiş o zaman zavallı benimkiHa âdet oldum ha olacağım diye 8 gün ilişki olmadı canım ama gebelik şüphesinden değildi. Son 2 gündür yaklaşıyorum ben valla yetti garibaktım âdet olacağım yok, isteğim de yerinde, dün de yumurtlar gibi sol kasık sancım vardı dedim herhalde 2. Kez yumurtluyorum. Nolur nolmaz dedim yaptım.
Benim 2 sabıkam var, oyarımBen de özledim hepinizi canlarım
Evet 18 şubatta kalktı yasağım.
Sabıkalıyım artık ağır olun çizerim
Zavallı olan bendim artık dayanamadım konuştum herifleiyiymiş o zaman zavallı benimki
Hoşgeldin canımBen de özledim hepinizi canlarım
Evet 18 şubatta kalktı yasağım.
Sabıkalıyım artık ağır olun çizerim