• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok değişik bişey oldu. Benim adetim 7 gündür. Ve adetim dün bitti. Yani 3. Günümde. Sizce neden? Şuan hiçbirşey gelmiyor resmen ya sadece akıntı! İnanılacak gibi değil

Birşey sorabilirmiyim atmadıysanız eğer uzun süre beklemeden sonra silik çizgi oluşuyormu biliyorum bi yarım saat sonrası dikkate alınmıyor ama bazılarıda yoksa ne kadar zaman geçerse geçsin çizgi çıkmaz diyorlar bende 2 gündür atmıyorum sonrasında silik birşey oluşuyor hatta buraya fotoğrafını atıcaktım ama baya silik çıkmıyor fotoda
Benim testte 10 dakika sonra dikkate almayın yazıyor canım. Dakikalardır bakıyorum ama çizgi yok, az önce çöpe attım.

Kızlar çok değişik bişey oldu. Benim adetim 7 gündür. Ve adetim dün bitti. Yani 3. Günümde. Sizce neden? Şuan hiçbirşey gelmiyor resmen ya sadece akıntı! İnanılacak gibi değil
Alla alla. İlginç.
Hep 7 gün mü canım? Benimki 5 ama bazen 6 oluyor mesela. Ama seninki 4 gün önceden kesilmiş. Üstüne görmüş olmayasın:halay:

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım üstüne görme kanaması normal lekelenme gibi oluyormuş ama benim pıhtı pıhtı normal adet kanı geldi. Hani birbirine benzetemedim. Hiç böyle olmamıştı mümkün değil 7 günden aşağı olması 1 gün bile sekmedi. Niden niden nidennn??Adetimi kesecek kadar da stres yapmadım. Ama adetim şimdi kesildiği için stres yapıyorum ve şuan kafayı yicem herhal laaaaaaaan! Canım sen adet söktürücü bişiler mi yapsan diyorum acabası? Maydanoz suyu içmek ister misin? Hem ödem atar hem adet söktürür

Kızlar ben bugün test alabilirim pek umudum yok ama bu olanlar beni diken üstünde bırakıyor. 2-3 gün sonra da bi kadın Doğuma gideceğim

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım üstüne görme kanaması normal lekelenme gibi oluyormuş ama benim pıhtı pıhtı normal adet kanı geldi. Hani birbirine benzetemedim. Hiç böyle olmamıştı mümkün değil 7 günden aşağı olması 1 gün bile sekmedi. Niden niden nidennn??Adetimi kesecek kadar da stres yapmadım. Ama adetim şimdi kesildiği için stres yapıyorum ve şuan kafayı yicem herhal laaaaaaaan! Canım sen adet söktürücü bişiler mi yapsan diyorum acabası? Maydanoz suyu içmek ister misin? Hem ödem atar hem adet söktürür
Ne lekesi canım ya. Annem kardeşimde 3 ay âdet gördü, kadın isyan etti en son Allahım vermiyorsan verme istemiyorum diye. Testlerde de negatif çıkıyordu hep. Pes etti, senelerdir deniyordu. Boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik, adam dedi evet 3 aylık. 3 aylık hamileymiş meğer. 33 yaşında doğurdu. Herkeste farklı farklı oluyor.

Maydonozu hiç sivmem :KK12:evde de yok zaten.

Ama senin erkenden kesilmenin bir açıklaması olmalı. Test yapabilirsin yarın.

Ne lekesi canım ya. Annem kardeşimde 3 ay âdet gördü, kadın isyan etti en son Allahım vermiyorsan verme istemiyorum diye. Testlerde de negatif çıkıyordu hep. Pes etti, senelerdir deniyordu. Boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik, adam dedi evet 3 aylık. 3 aylık hamileymiş meğer. 33 yaşında doğurdu. Herkeste farklı farklı oluyor.

Maydonozu hiç sivmem :KK12:evde de yok zaten.

Offff off hastalık felan çıkmasın da tek isteğim o :( işte her kadında Farklı demekki bakalım benimkinin altından ne çıkacak Allah hayırlısını versin :(

Back