• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K Judy_K canım nerdeydin kaç gundur

Siyasi konuşmalardan dolayı hesabımı pasifleştirmişlerdi tatlım ama benim kurallardan haberim yoktu. En azından bi uyarı yapmalıydılar birden bire kendimi kapının önünde buldum :) amaaan canım geçti gitti. Yokluğumu ilk farkeden sendin. Özleniyor olmak güzel :KK200:

Siyasi konuşmalardan dolayı hesabımı pasifleştirmişlerdi tatlım ama benim kurallardan haberim yoktu. En azından bi uyarı yapmalıydılar birden bire kendimi kapının önünde buldum :) amaaan canım geçti gitti. Yokluğumu ilk farkeden sendin. Özleniyor olmak güzel :KK200:
hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettim ;).neyse geçti gitti dediğin gibi;)

Cnm hosgeldin aklımızdaydin hep

hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettim :KK66:.neyse geçti gitti dediğin gibi:KK66:

Evet ben de her gün sizinle konuşuyordum boşluğa düştüm sanki birden. İyiki yazamasam da izleyebiliyordum sizi. O yüzden çok sıkılmadım. Ama döndüm artık. Hepinizi özledim :KK19:

kızlar oturduğum yerde ateş basıyor sonra ferahliyorum sonra tekrar ateş basıyor.sanirim hormonlarım benimle oynamaya başladı: (

Back