Çılgın anne adayı seni inşallah hamile çıkarsın sonundaYa sanki test biraz bekleyince daha belirgin oldu dün e göre
Belki yarın koyulaşır kurban. Stres yok.Günaydın arkadaslar testi tekrarladım gene ayni silik koyulaşma Yok
Görüyoruuuum :)) inşaAllah sende vardır birşeyler.Eki Görüntüle 2112974 Kızlar test bu sabah ki
Yap varsa zaten çıkar geç döllenme değil ise hakkında hayırlısıKızlar adet olmam gereken 3. Gün daha gelen giden yok. Gebelik testi için ne zaman harekete geçsem acaba?
İnşallah bakalım yarın sabah test yapalım :)Yap varsa zaten çıkar geç döllenme değil ise hakkında hayırlısı
Silik de olsa kesin sonuç olmasada çift çizgi görmek güzel Cnm :).Ama mutlusun canım belli halinden :)) aynen böyle devam.
Benim 2 sabıkam var, oyarımkız benim kadar olamazsın beni temelli atmışlardı yillarca ben 9 yıldır bu siteye üyeyim :))) konuyu sormayın tekrar atilmiyim ama haksız değildim sadece güç baskasindaydi :)
Eee naptın canım yokken?
İnsallah Cnm bende onu umud ediyorum tekrarlıyorum :)Belki yarın koyulaşır kurban. Stres yok.
ayyy inss Cnm ya diyorum ki 11 gün hala ciZgi var umud et hem iğnenin etkisi artmaz azalır ama tabi kısmet bakalım :)))Görüyoruuuum :)) inşaAllah sende vardır birşeyler.
Allah hayırlısını nasîb etsin canım. Çizgin azalmıyor aynı duruyor bakalım :)Silik de olsa kesin sonuç olmasada çift çizgi görmek güzel Cnm :).
İnsallah Cnm bende onu umud ediyorum tekrarlıyorum :)
ayyy inss Cnm ya diyorum ki 11 gün hala ciZgi var umud et hem iğnenin etkisi artmaz azalır ama tabi kısmet bakalım :)))
Yap bizede haber ver olurmu hatta sabahı neden bekliyorsun birkaç saat wc ye çıkmadıysan ve çok sıvı tüketmediysen bu gün de yapabilirsinİnşallah bakalım yarın sabah test yapalım :)
cnm dün sabah azalmıştı hatta yoktu tmm dedim olmadı artık negatif akşam ve bu gün yeniden çıkıyor bu gün biraz daha belirginAllah hayırlısını nasîb etsin canım. Çizgin azalmıyor aynı duruyor bakalım :)
Canım inşaAllah o İlknur ben değilimdirDediğim
Gibi bu koğuşun agası benim judy İlknur yıllarca sabukam var geri almaları mucizeAğlanacak halime gülüyorum :)
Sensin kız burda sen ve judy sabukalisiniz yaCanım inşaAllah o İlknur ben değilimdir
O zaman var birşey. Ben bütün testlerindeki çizgileri görüyorum kaç gündür.cnm dün sabah azalmıştı hatta yoktu tmm dedim olmadı artık negatif akşam ve bu gün yeniden çıkıyor bu gün biraz daha belirgin
Ben İlkaySensin kız burda sen ve judy sabukalisiniz ya
Yanlış yazmışım pardonBen İlkayBir İlknur tanıdım o da yediği tabağa hıçtı. Teessüf ederim dostum.
Yap Cnm ya kaybedeceğin birşey varmi negatifi zaten gördün ama pozitif çıkarsaTest yapsam mı? 4 gün önce kanda 0 çıktı ama...
sen artık yap yaniiiiiiTest yapsam mı? 4 gün önce kanda 0 çıktı ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?