Alalah neden öyle oluyor ki belirsizlik çok yoruyor insanı Cnmkızlar oturduğum yerde ateş basıyor sonra ferahliyorum sonra tekrar ateş basıyor.sanirim hormonlarım benimle oynamaya başladı: (
Kızlar iyi akşamlar. Yumurtlama dönemim geçeli 3 gün oldu reglime de 10gün var ama yumurtlalıklarım fena ağrıyor. Hele ilişki esnasında biraz daha ağrı oluyor sizce neden olabilir
Buranın bir delisi benim galiba :)))
ne olucak böyle. birde birşey dicem ayıp olmazsa eşim yaklaşmak istiyor bende bi ihtimal gebelik vardır diye bahane üretiyoru m sen bu konuyu n yapiyorsunBende aynıyım canım yanıyorum 1 haftadır oturduğum yerde.
evet ya artık sonuca ulaşmak istiyoruzAlalah neden öyle oluyor ki belirsizlik çok yoruyor insanı Cnm
Cnm birkaç kişinin sonucunu biliyorum ama listede çoğu kişi var digerlerini merak ettim :) hepimizin hakkında hayırlısı rabbim yardımcımız olsun Cnm :)Şimdi herkes Mart ayının batını bekliyor canım :))) operasyonlara devam edeceğiz, şuan için 2-3 kişinin dışında Yok sanırım test yapacaklar
Az kalmış Cnm seninde insallah hayırlısı ile güzel haberi alirsin :)evet ya artık sonuca ulaşmak istiyoruz
Şimdi herkes Mart ayının batını bekliyor canım :))) operasyonlara devam edeceğiz, şuan için 2-3 kişinin dışında Yok sanırım test yapacaklar[/QUO benim geçen ay 33.oldu dongum bugün 32.gundeyim
amin canım birbirimize dua edelim .Az kalmış Cnm seninde insallah hayırlısı ile güzel haberi alirsin :)
Özledim diyen bendim beeen
Gelebildin sonunda.
Judy_K ay nerelerdesin kız sennnn neler yaptın nedir durumun
pardon canım ya şimdi baktım geçen ay dongum 33 bitmiş. bu ay 35 deyim suan
pardon canım ya şimdi baktım geçen ay dongum 33 bitmiş. bu ay 35 deyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?