Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar birşey soru cam ya.eslerinizle yakinlasiyormusnuz hani hamilelik bekliyoruz ya .sakıncası var mi?

Kızlar bat 17 şubattı bugün gelen giden olmadı 30. Günümdeyim. Battan 5 gün önce bhcg de istemiştim asmde rutin kontrollerin içinde 1.5 çıkmıştı. Ne yapayım ben şimdi? Bu arada göğüs ağrım adet öncesi olurdu şuan yok ama kasık sort kramplarım ağrılarım var ://

İnsallah belki geç döllenmedir bir kaç gün içinde testleri tekrarla Cnm olmadı doktora git gebe değilsen adet söktürücü verir biran önce rahatlarsın .

canım benimde bat 17 şubat bende olmadım. ama bende 3 gün falan geç oluyor .o yüzden bekliyorum .insaAllah hamilesindir

İnsallah belki geç döllenmedir bir kaç gün içinde testleri tekrarla Cnm olmadı doktora git gebe değilsen adet söktürücü verir biran önce rahatlarsın .

Vallahi ya insan yoksa da hemen adet gormek istitor saanki zaman bosa geciyor gibi iste kac gunde idrar cikar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…