canım benim ya; (Gücüm Yok artık tekrar tekrar denemeye hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ya; (Gücüm Yok artık tekrar tekrar denemeye hayırlısı
ne zaman bat canimBenim daha çoook var
Aylık ondan sonra kaç gr vs gelişimlerini konuşuruz her kontrol de sonra cinsiyet tahminleri :)kesinlikle canim bende cok sevinirim. düşünsene hepimiz hamileyiz beklemek heyecanlı ve stresli ya
ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaaaaaAylık ondan sonra kaç gr vs gelişimlerini konuşuruz her kontrol de sonra cinsiyet tahminleri :)
Bence sakin olduktan sonra sorun yok ama bir beklentimiz varken dikkat de edilmelikızlar birşey soru cam ya.eslerinizle yakinlasiyormusnuz hani hamilelik bekliyoruz ya .sakıncası var mi?
Ben gebeyken doktorum yasaklamıştı ilk 3 ay doktor onermedigine göre var herhaldekızlar birşey soru cam ya.eslerinizle yakinlasiyormusnuz hani hamilelik bekliyoruz ya .sakıncası var mi?
He r doktor yasaklamıyor ilk üç ay ayrıca daha bizimkiler oluşma aşamasında dusuk tehlikesi olmadığı sürece yasak Yok bence ama dikkatli olmak kaydıyla abartmamak taBen gebeyken doktorum yasaklamıştı ilk 3 ay doktor onermedigine göre var herhalde
İnsallah belki geç döllenmedir bir kaç gün içinde testleri tekrarla Cnm olmadı doktora git gebe değilsen adet söktürücü verir biran önce rahatlarsın .Kızlar bat 17 şubattı bugün gelen giden olmadı 30. Günümdeyim. Battan 5 gün önce bhcg de istemiştim asmde rutin kontrollerin içinde 1.5 çıkmıştı. Ne yapayım ben şimdi? Bu arada göğüs ağrım adet öncesi olurdu şuan yok ama kasık sort kramplarım ağrılarım var ://
canım benimde bat 17 şubat bende olmadım. ama bende 3 gün falan geç oluyor .o yüzden bekliyorum .insaAllah hamilesindirKızlar bat 17 şubattı bugün gelen giden olmadı 30. Günümdeyim. Battan 5 gün önce bhcg de istemiştim asmde rutin kontrollerin içinde 1.5 çıkmıştı. Ne yapayım ben şimdi? Bu arada göğüs ağrım adet öncesi olurdu şuan yok ama kasık sort kramplarım ağrılarım var ://
İnsallah belki geç döllenmedir bir kaç gün içinde testleri tekrarla Cnm olmadı doktora git gebe değilsen adet söktürücü verir biran önce rahatlarsın .
o zaman yapmamakta fayda var. ama esimede diyemiyorum belki hamileyimdir diye eeee malum eşler istiyordaBen gebeyken doktorum yasaklamıştı ilk 3 ay doktor onermedigine göre var herhalde
Insallah canim beraber hayirli haberleeimizi alalim sende durumlar nasil agrib falan var mi?canım benimde bat 17 şubat bende olmadım. ama bende 3 gün falan geç oluyor .o yüzden bekliyorum .insaAllah hamilesindir
Gerçi bende düşük tehlikesi vardı doktor ondan dolayı yasakladıHe r doktor yasaklamıyor ilk üç ay ayrıca daha bizimkiler oluşma aşamasında dusuk tehlikesi olmadığı sürece yasak Yok bence ama dikkatli olmak kaydıyla abartmamak ta
amin insaAllah. inannirmisn ne hamilelik nede adet adına bi belirtim yok çok garip.neyim anlamadimInsallah canim beraber hayirli haberleeimizi alalim sende durumlar nasil agrib falan var mi?
Ya hadi evde varsa bir test yap lütfencanım benimde bat 17 şubat bende olmadım. ama bende 3 gün falan geç oluyor .o yüzden bekliyorum .insaAllah hamilesindir
Benim uç ay önceki gebeliğimde adete 5,6 gün kala silik çıkmıştı CnmVallahi ya insan yoksa da hemen adet gormek istitor saanki zaman bosa geciyor gibi iste kac gunde idrar cikar acaba?