• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorcam normalde pazartesi günü adet günüm ama geçen ay iki gün gecikmeyle adet oldum düşük yaptım ondan sanırım uzadı bu aykine iki günü eklemem gerek mi

Kızlar birşey sorcam normalde pazartesi günü adet günüm ama geçen ay iki gün gecikmeyle adet oldum düşük yaptım ondan sanırım uzadı bu aykine iki günü eklemem gerek mi
O belli olmaz ki Cnm belki herşey yoluna girdi eski düzenine döndü yada geçen ay ki gibi gecikmeli bunu ya doktora gidip muayene ve takip yaptırarak öğrenebilirsin yada gebelik testlerini tekrarlayarak

evet canım. çok erken yapmışsın hemen çıkmaz dediler.simdi ne olucak bilmiyorum .sabahtan iyi haberlerini bekliyorum
İnsallah Cnm ama sabah pek birşey belli olmaz hala pozitif te olsa önemli olan 4 gün sonraki test :( tam 14 gün sonraki iğneden genelde sonuç belli oluyor :( su anki pozitifler sadece anlık beynimi kandırıyor gerçek sonuç mu bilmiyoruz :( inss gerçek tır

İnsallah Cnm ama sabah pek birşey belli olmaz hala pozitif te olsa önemli olan 4 gün sonraki test :KK43: tam 14 gün sonraki iğneden genelde sonuç belli oluyor :KK43: su anki pozitifler sadece anlık beynimi kandırıyor gerçek sonuç mu bilmiyoruz :KK43: inss gerçek tır
insaAllah gerçektir. biz olumlu düşünelim canım Allahin işi belli olmaz .dua edelim birbirimize insaAllah hamilesindir tatlım.

Test yaptım kızlar demekki önceki testler iğnenin etkisi ile pozitif ti bu gün 10 cu gün tekrarladım hayali çok çok zorla gördüğüm hatta belki psikolojik bir çizgi var yanı negatif büyük ihtimal :( bu ay da mi olmadı

Test yaptım kızlar demekki önceki testler iğnenin etkisi ile pozitif ti bu gün 10 cu gün tekrarladım hayali çok çok zorla gördüğüm hatta belki psikolojik bir çizgi var yanı negatif büyük ihtimal :KK43: bu ay da mi olmadı
At bakalım canım testi

Back