Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
psikolojimizin sağlam olması çok önemli.rabbim bizede hayırlı evlatlar verecek.umutluyum. olmazsa da yıne deneyeceğiz. Allahın izniyle başaracağız

Cnm ilk ay diyorsun ben mayıs ayından beri uğraşıyorum tam oldu oda yaşamadı inss bu kadar beklemeZsin her geçen ay umudun azalıyor yıpranıyorsun

Cnm ilk ay diyorsun ben mayıs ayından beri uğraşıyorum tam oldu oda yaşamadı inss bu kadar beklemeZsin her geçen ay umudun azalıyor yıpranıyorsun

Sen umudunu kaybetme tatlım bol bol dua edelim Allah zamanını bilir en hayırlısını bilir tez zamanda verir inşallah. Kendini moddan düşürme senin psikolojin çok önemli. Dua ile gelirmiş beklenen bol bol dua edelim

24 şubat

Haloooooooğğğ!!
Napıyorsunuz benim güzel anniş adaylarımmm
Napalım canım eşime bugün arı sütü bal polen karışımı aldırdım çok araştırdım nette oda iyiymiş onuda kullanmaya başlıcam inşallahh ayyy ne duysam alıyorum napayım hepsi bi umut doğuruyor içimde belki birisi vesile olur

Amin Cnm :) insallah bu ay olur yoksa çok etkileneceğim
İnşallah canım olmasa bile sabır et demek ki zamanı var hala hem hepimiz diğer ay için çalışmalara Başlarız bakarsın hep beraber diğer ay hamile kalırız da bu sefer hamilelik durumlarımızı konuşuruz inşallah güzel düşünelim güzel olsun emi sıkma o tatlı canını

kızlar ben daha once test yapardım 3 kere falan hep negatif cıktı cok korkuyorum o yzuden
Canım tamam zor ama Allah’ın takdiri sonuçta her nasip vaktine esirdir diye bir söz var korkma olmazsa önümüzde ki aylara devam çalışmalara böyle kendimizi üzerek elimize bişey geçmez aksine daha kötü oluyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…