Yanı ondandır yoksa herşey normal ise çoğu doktor yasaklamıyorGerçi bende düşük tehlikesi vardı doktor ondan dolayı yasakladı
kız daha günüm geçmedi 13 gün önce test yaptım negatifti.evde olsa seni kirmaz yapardım; )Ya hadi evde varsa bir test yap lütfen
O belli olmaz ki Cnm belki herşey yoluna girdi eski düzenine döndü yada geçen ay ki gibi gecikmeli bunu ya doktora gidip muayene ve takip yaptırarak öğrenebilirsin yada gebelik testlerini tekrarlayarakKızlar birşey sorcam normalde pazartesi günü adet günüm ama geçen ay iki gün gecikmeyle adet oldum düşük yaptım ondan sanırım uzadı bu aykine iki günü eklemem gerek mi
13 gün az bi zaman degilki Cnm ama sağlık olsun istediğin zaman testi tekrarlakız daha günüm geçmedi 13 gün önce test yaptım negatifti.evde olsa seni kirmaz yapardım; )
kız daha günüm geçmedi 13 gün önce test yaptım negatifti.evde olsa seni kirmaz yapardım; )
gecikme var mi seninBende 3 gün bekleyeyim diyorum çarş perş falan gelmezse idrar testi yapıcam
tamam canim haberleselim yapalım.. totem olsun bariBeraber yapalım test eğer gecikme devam ederse :))
heyecanlı anne adayı seni.Burda bir ben çok acele ediyorum galiba test yapmaya :)))))
evet canım. çok erken yapmışsın hemen çıkmaz dediler.simdi ne olucak bilmiyorum .sabahtan iyi haberlerini bekliyorum13 gün az bi zaman degilki Cnm ama sağlık olsun istediğin zaman testi tekrarla
İnsallah Cnm ama sabah pek birşey belli olmaz hala pozitif te olsa önemli olan 4 gün sonraki testevet canım. çok erken yapmışsın hemen çıkmaz dediler.simdi ne olucak bilmiyorum .sabahtan iyi haberlerini bekliyorum
insaAllah gerçektir. biz olumlu düşünelim canım Allahin işi belli olmaz .dua edelim birbirimize insaAllah hamilesindir tatlım.İnsallah Cnm ama sabah pek birşey belli olmaz hala pozitif te olsa önemli olan 4 gün sonraki testtam 14 gün sonraki iğneden genelde sonuç belli oluyor su anki pozitifler sadece anlık beynimi kandırıyor gerçek sonuç mu bilmiyoruz inss gerçek tır
gecikme var mi senin
ben şimdi geçen ay 17 sinde tam oldum .ama değişiyor günler benim 2 gün ileri 1 geri gibi .acaba benim gecikme ne oluyorBugünden itibaren geçen hergün gecikme kuzum
27 şubat canımne zaman bat canim
At bakalım canım testiTest yaptım kızlar demekki önceki testler iğnenin etkisi ile pozitif ti bu gün 10 cu gün tekrarladım hayali çok çok zorla gördüğüm hatta belki psikolojik bir çizgi var yanı negatif büyük ihtimalbu ay da mi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?