Hala test silik çıkıyor bu gün iğneden sonra 9 cu gün 5 gün sonda olup olmadığı kesinleşir insallah bekliyorum hergun test yapıp takip etmeyi düşünüyorum .aynen ya su an herkes beklemede.senin durumun ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala test silik çıkıyor bu gün iğneden sonra 9 cu gün 5 gün sonda olup olmadığı kesinleşir insallah bekliyorum hergun test yapıp takip etmeyi düşünüyorum .aynen ya su an herkes beklemede.senin durumun ne oldu?
ben korkumdan yapamıyorum
Cnm korkuyorsun ama sonuç değişmeyecek beklemek ile en azında varsa sevinip stres olmayacaksın evde testin varsa yaparmısin hadi ilk müjdeyi ver :)kızlar ben daha once test yapardım 3 kere falan hep negatif cıktı cok korkuyorum o yzuden
Cnm korkuyorsun ama sonuç değişmeyecek beklemek ile en azında varsa sevinip stres olmayacaksın evde testin varsa yaparmısin hadi ilk müjdeyi ver :)
Hala test silik çıkıyor bu gün iğneden sonra 9 cu gün 5 gün sonda olup olmadığı kesinleşir insallah bekliyorum hergun test yapıp takip etmeyi düşünüyorum .[/QUOTEhadi hayırlı sonuçlar çıksın heycanliyiz ya hepimiz.hissediyormusn peki belirti falan
Anladım Cnm hakkında hayırlısı insallah rabbim sevindirir ama hani varsa da silik te çıksa seviniriz :)kızlar 35. gün de oıldugum oldu ya az daha beklicem
adet olmadiysna hala umut var bence.gec döllenme falan da olabilirkızlar ben daha once test yapardım 3 kere falan hep negatif cıktı cok korkuyorum o yzuden
Hadi bir test yapsanakızlar 35. gün de oıldugum oldu ya az daha beklicem
anladım canım hayırlısı olsun .rabbim ol derse olurCnm kasigimda sancı oluyor ara ara kısa akıntım vardı bu gün Yok belim agiriyor daha başka belirgin bir belirti Yok
Amin Cnm :) insallah bu ay olur yoksa çok etkileneceğimanladım canım hayırlısı olsun .rabbim ol derse olur
Ne yapalım Cnm gün hatta saat sayıyorumHaloooooooğğğ!!
Napıyorsunuz benim güzel anniş adaylarımmm
Ne yapalım Cnm gün hatta saat sayıyorum
Cnm ben çok rahattım hamile de kalmıştım 3 ay önce ama karnımda öldu çok istemiştik o boşluk sadece yeniden hamile olursam geçecekmiş gibi geliyor İnan elimde değilYavrum bırak akışına diyeceğim de öyle demekle de olmuyor anlıyorum seni ama en doğrusu buymuş. Bende sonradan anladım. Stres sıkıntıdan adetim bile kafayı yedi çok kanamam oldu 2 gündür yataktan çıkamadım. Vücudumuz çok etkileniyor biraz kendimizi rahat bırakmamız lazım
Cnm ben çok rahattım hamile de kalmıştım 3 ay önce ama karnımda öldu çok istemiştik o boşluk sadece yeniden hamile olursam geçecekmiş gibi geliyor İnan elimde değil
ay lütfen öyle oyle deme üzülürüm valla olmazsa bile deneyeceğiz umudumuz hep var olacakAmin Cnm :) insallah bu ay olur yoksa çok etkileneceğim
iyiyiz tatlım senden naber .nasılsın?Haloooooooğğğ!!
Napıyorsunuz benim güzel anniş adaylarımmm
demekki oluyormuş bide böyle düşün. güzel haberler alacaksın canım merak etmeCnm ben çok rahattım hamile de kalmıştım 3 ay önce ama karnımda öldu çok istemiştik o boşluk sadece yeniden hamile olursam geçecekmiş gibi geliyor İnan elimde değil
ay lütfen öyle oyle deme üzülürüm valla olmazsa bile deneyeceğiz umudumuz hep var olacak