• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala test silik çıkıyor bu gün iğneden sonra 9 cu gün 5 gün sonda olup olmadığı kesinleşir insallah bekliyorum hergun test yapıp takip etmeyi düşünüyorum .[/QUOTEhadi hayırlı sonuçlar çıksın heycanliyiz ya hepimiz.hissediyormusn peki belirti falan

Ne yapalım Cnm gün hatta saat sayıyorum :dua::dua::bicak::bicak:

Yavrum bırak akışına diyeceğim de öyle demekle de olmuyor anlıyorum seni ama en doğrusu buymuş. Bende sonradan anladım. Stres sıkıntıdan adetim bile kafayı yemiş çok kanamam oldu 2 gündür yataktan çıkamadım. Vücudumuz çok etkileniyor biraz kendimizi rahat bırakmamız lazım

Yavrum bırak akışına diyeceğim de öyle demekle de olmuyor anlıyorum seni ama en doğrusu buymuş. Bende sonradan anladım. Stres sıkıntıdan adetim bile kafayı yedi çok kanamam oldu 2 gündür yataktan çıkamadım. Vücudumuz çok etkileniyor biraz kendimizi rahat bırakmamız lazım
Cnm ben çok rahattım hamile de kalmıştım 3 ay önce ama karnımda öldu çok istemiştik o boşluk sadece yeniden hamile olursam geçecekmiş gibi geliyor İnan elimde değil

Cnm ben çok rahattım hamile de kalmıştım 3 ay önce ama karnımda öldu çok istemiştik o boşluk sadece yeniden hamile olursam geçecekmiş gibi geliyor İnan elimde değil

Ay canım yaa çok üzüldüm :( Allah yeniden verir inşallah hayırlısıyla ama ben senin için diyorum bekle tabiiki yine ama çok stres yapma kafanda kurma sürekli bu sefer daha çok üzülürsün

demekki oluyormuş bide böyle düşün. güzel haberler alacaksın canım merak etme

ay lütfen öyle oyle deme üzülürüm valla :KK43: olmazsa bile deneyeceğiz umudumuz hep var olacak

İyiyim bende tatlım Allah’a şükür,Evet canım sana sonuna kadar katılıyorum benim ilk denemem olmasına rağmen yine de bekliyordum hamileliği ama olmadı sonuçta psikolojik olarak çökmememiz lazım bunu yaparsak işler daha çok sarpa sarar. Biraz daha az hayal,biraz daha az stres sıkıntı herşeyi yarı yarıya indirelim ama istek ve umudu indirmeyelim

Back