Biliyorum Cnm Allah razı olsun :)Ay canım yaa çok üzüldüm Allah yeniden verir inşallah hayırlısıyla ama ben senin için diyorum bekle tabiiki yine ama çok stres yapma kafanda kurma sürekli bu sefer daha çok üzülürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum Cnm Allah razı olsun :)Ay canım yaa çok üzüldüm Allah yeniden verir inşallah hayırlısıyla ama ben senin için diyorum bekle tabiiki yine ama çok stres yapma kafanda kurma sürekli bu sefer daha çok üzülürsün
psikolojimizin sağlam olması çok önemli.rabbim bizede hayırlı evlatlar verecek.umutluyum. olmazsa da yıne deneyeceğiz. Allahın izniyle başaracağızİyiyim bende tatlım Allah’a şükür,Evet canım sana sonuna kadar katılıyorum benim ilk denemem olmasına rağmen yine de bekliyordum hamileliği ama olmadı sonuçta psikolojik olarak çökmememiz lazım bunu yaparsak işler daha çok sarpa sarar. Biraz daha az hayal,biraz daha az stres sıkıntı herşeyi yarı yarıya indirelim ama istek ve umudu indirmeyelim
Gücüm Yok artık tekrar tekrar denemeye hayırlısıay lütfen öyle oyle deme üzülürüm valla olmazsa bile deneyeceğiz umudumuz hep var olacak
Çok şükür oluyor ama kısmet olmayınca da ne yapsan olmuyordemekki oluyormuş bide böyle düşün. güzel haberler alacaksın canım merak etme
Cnm ilk ay diyorsun ben mayıs ayından beri uğraşıyorum tam oldu oda yaşamadı inss bu kadar beklemeZsin her geçen ay umudun azalıyor yıpranıyorsunİyiyim bende tatlım Allah’a şükür,Evet canım sana sonuna kadar katılıyorum benim ilk denemem olmasına rağmen yine de bekliyordum hamileliği ama olmadı sonuçta psikolojik olarak çökmememiz lazım bunu yaparsak işler daha çok sarpa sarar. Biraz daha az hayal,biraz daha az stres sıkıntı herşeyi yarı yarıya indirelim ama istek ve umudu indirmeyelim
Cnm ilk ay diyorsun ben mayıs ayından beri uğraşıyorum tam oldu oda yaşamadı inss bu kadar beklemeZsin her geçen ay umudun azalıyor yıpranıyorsun
Sen umudunu kaybetme tatlım bol bol dua edelim Allah zamanını bilir en hayırlısını bilir tez zamanda verir inşallah. Kendini moddan düşürme senin psikolojin çok önemli. Dua ile gelirmiş beklenen bol bol dua edelim[/QUOTE. İnsallah Cnm aminnn Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var :)
24 şubatBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
@cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
S sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
kerem34gul 23 şubat
@Spizella 25 şubat
ftmclk 27 şubat
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Hoşgeldin canım konu sahibi geçici olarak pasif halde döndüğünde ekler seni de varmı sende belirtiler falan24 şubat
Napalım canım eşime bugün arı sütü bal polen karışımı aldırdım çok araştırdım nette oda iyiymiş onuda kullanmaya başlıcam inşallahh ayyy ne duysam alıyorum napayım hepsi bi umut doğuruyor içimde belki birisi vesile olurHaloooooooğğğ!!
Napıyorsunuz benim güzel anniş adaylarımmm
İnşallah canım olmasa bile sabır et demek ki zamanı var hala hem hepimiz diğer ay için çalışmalara Başlarız bakarsın hep beraber diğer ay hamile kalırız da bu sefer hamilelik durumlarımızı konuşuruz inşallah güzel düşünelim güzel olsun emi sıkma o tatlı canınıAmin Cnm :) insallah bu ay olur yoksa çok etkileneceğim
Canım tamam zor ama Allah’ın takdiri sonuçta her nasip vaktine esirdir diye bir söz var korkma olmazsa önümüzde ki aylara devam çalışmalara böyle kendimizi üzerek elimize bişey geçmez aksine daha kötü oluyor herşeykızlar ben daha once test yapardım 3 kere falan hep negatif cıktı cok korkuyorum o yzuden
Benim daha çoook varkızlar n ypiyorsunuz test falan yapan yok mu?
kesinlikle canim bende cok sevinirim. düşünsene hepimiz hamileyiz beklemek heyecanlı ve stresli yaBu ay hepimizin yüzü güler insallah bakalım ilk haber kimden gelecek :) ama her kimden gelirse gelsin çok sevinecegim.
hadi bakalım az kalmış canimmmmm3 gün kaldı bakalım :)
şu anlık bende yok .geçen ay bugün olmustumRegl olan var mi kızdılar insallah yoktur