• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N'apıyorsunuz kızlar?
Âdet olan olmayan var mı bugün?
Belirtileri olan, test yapan?
Napalım canım anca koşuşturuyorum düğün albümümü yanlış çıkarmışlar gittim bi ton tartıştım onlarla baştan çıkaracaklar bakalım :sinirli: bende sadece bel ağrısı var başlarda bişey yok canım daha adetimede çok var zaten:KK51: sende bekle bakalım yarında geçsin olmazsan tekrar test yaptır bence

bütünlük test bende yok.gecen ay tam bugün adet olmuştum su an adet olmadım 2 gün önce yada sonra olabiliyorum .bakalım henüz beklemedyyiz .sende durumlar nedir?
Hadi bakalım inşallah artık birimizden hamile haberleri alırız canım

Napalım canım anca koşuşturuyorum düğün albümümü yanlış çıkarmışlar gittim bi ton tartıştım onlarla baştan çıkaracaklar bakalım :sinirli: bende sadece bel ağrısı var başlarda bişey yok canım daha adetimede çok var zaten:KK51: sende bekle bakalım yarında geçsin olmazsan tekrar test yaptır bence
İyi etmişsin canım. Sesini çıkarmayınca kimseye umursamıyor insanı.

Yarın evde test yapmayı düşünüyorum olmazsam ama 2 gün önce kanda çıkmayan 4. Gün evdeki testte çıkmaz herhalde. Geç döllenme olduysa kan testinden sonra yarın en fazla 3 günlük olacak o da gebelik testinde çıkmaz zaten. Of:110:herşeyde bir sıkıntı

İyi etmişsin canım. Sesini çıkarmayınca kimseye umursamıyor insanı.

Yarın evde test yapmayı düşünüyorum olmazsam ama 2 gün önce kanda çıkmayan 4. Gün evdeki testte çıkmaz herhalde. Geç döllenme olduysa kan testinden sonra yarın en fazla 3 günlük olacak o da gebelik testinde çıkmaz zaten. Of:110:herşeyde bir sıkıntı
Hiç sorma canım hepsi üst üste geliyor zaten yinede yap bakalım yarın umut sonuçta hiç belli olmaz

Back