bu testten bişiy anlamadım ben canım inşallah vardır.Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim
Amin canım inş daha kese görünmedi doktor her şey olabilir dedi biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim inş güzel bir süreç olur beklediğimize değer. Daha doktor onaylamadı tam
Amin canım inş benim bir kaybım oldu kanımda pıhtılaşma var o yüzden ister istemez tedirginim ama doktor gebe kaldın en azından kaç aydın kalamıyordum biliyorsun .Ya sen doktorun onayını boşver doktorlar hep öyle üzerler insanı karşısındakinin üzüleceğini düşünmezler. Ben kaç kez gördüm burda normal hamileliklere kimyasaldır o diyen doktorlar var. Kızlar anlattı hep. Onun için sen sadece dua et içini ferah tut Rabbim yardımcınız olsun canım.
Amin canım inş benim bir kaybım oldu kanımda pıhtılaşma var o yüzden ister istemez tedirginim ama doktor gebe kaldın en azından kaç aydın kalamıyordum biliyorsun .
CNm hakkında hayırlısı ama bu testten birsey anlamadımKızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim
Doktor. Kan sulandırıcı hap verdi bakalım hayırlı haber alalım da bir keseyi görelim hayırlısı ile inş bekliyoruz bakalımBiliyorum bilmez miyim. O kadar uzun zamandır bekliyoruz ki. İnşaALLAH senin gibi diğer çok eski arkadaşlarımdan hamilelik haberlerini alırım.
Canım pıhtılaşma var diyorsun bişey kullanmadın mı bunun için?
Canım hamile olabilirsin istersen bi doktora git benim kahverengi leke pembe leke gelmişti bi hafta sonra da düşük yapmıştım hamileysen tedbir almış olursun ama bi ihtimal canım belki hamilesindirMerhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sizce yardımcı olur musunuz
Doktor. Kan sulandırıcı hap verdi bakalım hayırlı haber alalım da bir keseyi görelim hayırlısı ile inş bekliyoruz
Canım hayırlı olsun kan pıhtısından düşük yaptım ben nacizane fikrim çoka hareketsiz kalma en az iki saate bi yürü sonra bir bardak suya limon sık ara ara iç yani rabbim evladını sana bağislasin
Bekle canım ilk hamileligin mi olacakKızlar bu ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı sizce beklemelimiym
Aminn inşallah canım peki belirtilerin neydeAmin canım evet içiyorum limonlu su bakalım hayırlısı ile bu sefer kucağımıza alırız inş darısı başına olsun benim de bir düşüğüm var
Hayır cnn 2 çi ilkinde düşük yaptm 3 buçuk aylıktıBekle canım ilk hamileligin mi olacak
Ge c yumurtlamış olabilirsin canım benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu ovülasyonu biliyor musunKızlar bu ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı sizce beklemelimiym
Bilmiyorum valla canmGe c yumurtlamış olabilirsin canım benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu ovülasyonu biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?