Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 58
Amin canım inş daha kese görünmedi doktor her şey olabilir dedi biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim inş güzel bir süreç olur beklediğimize değer. Daha doktor onaylamadı tam

Ya sen doktorun onayını boşver doktorlar hep öyle üzerler insanı karşısındakinin üzüleceğini düşünmezler. Ben kaç kez gördüm burda normal hamileliklere kimyasaldır o diyen doktorlar var. Kızlar anlattı hep. Onun için sen sadece dua et içini ferah tut Rabbim yardımcınız olsun canım.

Amin canım inş benim bir kaybım oldu kanımda pıhtılaşma var o yüzden ister istemez tedirginim ama doktor gebe kaldın en azından kaç aydın kalamıyordum biliyorsun .

Amin canım inş benim bir kaybım oldu kanımda pıhtılaşma var o yüzden ister istemez tedirginim ama doktor gebe kaldın en azından kaç aydın kalamıyordum biliyorsun .

Biliyorum bilmez miyim. O kadar uzun zamandır bekliyoruz ki. İnşaALLAH senin gibi diğer çok eski arkadaşlarımdan hamilelik haberlerini alırım.
Canım pıhtılaşma var diyorsun bişey kullanmadın mı bunun için?

Kizlar kac gundur sag kasik agrisi cekiyrm meme uclarimda aciyo dun cok afersnz iliskiden sonra sag kasogimda agri oldu bosalirkende sanci girdi igne batar gibi sizce nedir biraz acik oldu kbakmayin

Doktor. Kan sulandırıcı hap verdi bakalım hayırlı haber alalım da bir keseyi görelim hayırlısı ile inş bekliyoruz bakalım

Merhaba arkadaşlar,
Bisey danışmak istiyorum
Ovulasyon testinde pozitif i gördükten sonra 4 günü değerlendirdik.
Adet tarihim 22 şubattı ama 20 şubatta sabah pembe leke geldi Sadece sonra 21 subatta yani bugün öğleden sonra dan sonra peceteye kahverengi lekeler geliyor ve inanılmaz sadece sol kasığımda bir agri var şuan daire şekilde,karin gurultamam başladı gibi oda genelde adet olmadan olur . Neden böyle oluyor anlamiyorum bir de dünkü leke pembe idi bugünkü kahverengi
Yerleşme kanaması değildir demi
Neyin belirtisi bu sizce yardımcı olur musunuz

Canım hamile olabilirsin istersen bi doktora git benim kahverengi leke pembe leke gelmişti bi hafta sonra da düşük yapmıştım hamileysen tedbir almış olursun ama bi ihtimal canım belki hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…