• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi yapsam çıkar mi ki sabah uyandıktan sonra yapsam doğru olmaz mı

27 şubaat 🤭 Ben her zaman günümden 2 gün erken olurdum hiçbir belirtim yook inşallah hamişimdir 😍

11 gün geçti diyorsun varsa sabah akşam fark etmiyor ama için rahat etsin sabah ilk idrarınla yap.

Benim adetim düzenliydi her ayın 25 26 27 kesin olurdum ama aralikta hic adet olmadim sonra ocakta ayin 1 sinde şubatta ayın12 sinde oldum dediğim gibi şimdi öyle bekliyorum

Benim adetim düzenliydi her ayın 25 26 27 kesin olurdum ama aralikta hic adet olmadim sonra ocakta ayin 12 sinde oldum dediğim gibi şimdi öyle bekliyorum
sen yap şimdi o zaman.. öyle derler madem düzenliydi bundan önce, rahim gebeliğe hazırlanıyor bebiş arıyor diye.. hadi inşallah vardır :)

Benim adetim düzenliydi her ayın 25 26 27 kesin olurdum ama aralikta hic adet olmadim sonra ocakta ayin 1 sinde şubatta ayın12 sinde oldum dediğim gibi şimdi öyle bekliyorum

Sen yinede test yap ne kaybedersin ki., 😍 kafan rahat olur en azından

Peki ya yerleşme kanaması o bende hiç olmadı ki

Olacak diye bi kural yok ki. Her hamilede olmuyor. 10 hamileden 3ünde olan bi durum (istatistiklere dayanıp söylemiyorum sana olayı anlatmaya çalışoyorum) olmaması gayet normal yani

Yarın sabah kesin yapıyorum o zaman sonucuda atarım buraya rabbim yüzüme gülerde nasip eder inşallah

Kızlar fotoğrafı yükleyemedim ama predictor early benimki çift çizgi oldu rengi biraz soluk hamile miyim

. Zaten 11 gün geçmiş cnm her turlu çıkar testte sabahı beklemene gerek yok hemen yap hadi insallah hamilesin

Canım ya görmüyordum seni ne zamandır. Nasılsınuz bebiş nasıl alıştınız mı bir birinize? 😍 Kaç aylık oldunuz?

Back