gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :) amin..5 Şubat 00.11 de Doğum yaptım Tüm bekleyenler kavuşur inşallah bebeklerine :)
Rabbim sağ salim büyütmeyi de nasip etsin canım5 Şubat 00.11 de Doğum yaptım Tüm bekleyenler kavuşur inşallah bebeklerine :)
Amin teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah :)gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :) amin..
Amin Allah razı olsun isteyen herkese tattırsın bu duyguyuRabbim sağ salim büyütmeyi de nasip etsin canım
Amin inşallah canımAmin Allah razı olsun isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Allah büyük canım inşallah rabbim yüzüne gülerArkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük başından beri çocuk istemiyor benimde bir o kadar istediğimi biliyor biz bu konuyla ilgi çok oturduk konuştuk ancak bir yere varamadık. 31 ocakta ilişkiye girdik ve prezervatif yırtılmış 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ben sevindim elbette bu duruma bir mucize olur olursa çünkü tek şansım.. ama eşim ertesi gün hapı içeceksin diye tutturdu. Küsüştük barıştık ve nihayetinde ben içmedim o hapı. Dualar ediyorum allaha ne olur bir mucize olsa da bebeğim olsa başka şansım yokbat a 9 gün kaldı. Kendimi psikolojik olarak etkilenmemek adına kaptırmamaya çalışıyorum. Ama elimde değil. İnşallah yüzüme güler allahımm..
İnşallah sağol arkadaşımAllah büyük canım inşallah rabbim yüzüne güler
Ne demek canım sonuçta bizde çocuk sahibi olalım diye uğraşıyoruz hepimiz istiyoruz anne olmayıİnşallah sağol arkadaşım
Allahım isteyen herkese nasip etsin o eşsiz duyguyu tattırsın inşallahNe demek canım sonuçta bizde çocuk sahibi olalım diye uğraşıyoruz hepimiz istiyoruz anne olmayı
İnşallah canım inşallah rabbim büyükAllahım isteyen herkese nasip etsin o eşsiz duyguyu tattırsın inşallah
Ayy canimm tekrar gozun aydin ne guzel yazmisin... insallah Rabbim bu mutluluga eristirsin.. bekleyenleri de en kisa zamanda istegine ulastirsin...Herkese merhabalar beni hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese allah gönlüne göre versin çok bekletmesin
2016 yılında üye oldum
Gebelik forumlarında herkes üçer beşer gebe kaldı ben okudum hep. Vardı vaktini bekliyordu diye düşündüm.
Stres olduğum için gebelik ile ilgili yazmadım okumadım kimseyi.
Düzenli ilişkiler iyi beslenme ve bebek fikrini başaramasamda kafama takmamaya çalıştım
Henüz doktor onayı almadım ama kan değerim adetten 1 gün önce 161 ve adetten bir gün sonra 263 yani bugün.
Daha önce 1 düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız teyzeleriiiii.
Adettin hep 10-18 günlerini değerlendirdik ama bu ay 6.günden itibaren değerlendirdik.
Hepinizi çoooook iyi anlıyorum kalbinizi kendi kalbimden biliyorum.
Vakti bu zamanmış diye düşünüyoruz.
Allah hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat ve sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı kolay bir doğum ve sonrasında hızlı metabolizma versin ki Doğum kiloları psikolojimizi bozmasın.
İnş hepimiz mutlu anneler olalım sağlıklı insanlar yetiştirelim her bakımdan . Maddi manevi sorun yaşanmadan ağız tadıyla dünyanın en güzel duygularını tadalım.
Herkese merhabalar beni hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese allah gönlüne göre versin çok bekletmesin
2016 yılında üye oldum
Gebelik forumlarında herkes üçer beşer gebe kaldı ben okudum hep. Vardı vaktini bekliyordu diye düşündüm.
Stres olduğum için gebelik ile ilgili yazmadım okumadım kimseyi.
Düzenli ilişkiler iyi beslenme ve bebek fikrini başaramasamda kafama takmamaya çalıştım
Henüz doktor onayı almadım ama kan değerim adetten 1 gün önce 161 ve adetten bir gün sonra 263 yani bugün.
Daha önce 1 düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız teyzeleriiiii.
Adettin hep 10-18 günlerini değerlendirdik ama bu ay 6.günden itibaren değerlendirdik.
Hepinizi çoooook iyi anlıyorum kalbinizi kendi kalbimden biliyorum.
Vakti bu zamanmış diye düşünüyoruz.
Allah hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat ve sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı kolay bir doğum ve sonrasında hızlı metabolizma versin ki Doğum kiloları psikolojimizi bozmasın.
İnş hepimiz mutlu anneler olalım sağlıklı insanlar yetiştirelim her bakımdan . Maddi manevi sorun yaşanmadan ağız tadıyla dünyanın en güzel duygularını tadalım.
yok kuzum değil ama adetini bekle geçerse tekrar kan ver..Kızlar mrb adetime 2 gün var daha baş ağrısından ve mide bağlantısından duramıyordum dün hastaneye grip kan testi yaptırdım sonuç 0.54 çıktı sizce hamileyim acil cevap verrmsnz
Tamm cnm teşekkür ederimyok kuzum değil ama adetini bekle geçerse tekrar kan ver..
rica ederim benim de geçen ay öyle oldu.. 0.51di az olsa da umutlandım geç döllenme şeysi falan diye ama maşallah gününde geldi adetim.. mart bizim diyoruz bakalım:)Tamm cnm teşekkür ederim
Amin canım inş daha kese görünmedi doktor her şey olabilir dedi biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim inş güzel bir süreç olur beklediğimize değer. Daha doktor onaylamadı tamCanım yaa evet bayadır yoktun hoş geldin ama gerçekten de hoş geldin :) çok tebrik ederim canımcım çok sevindim ne zamandır istiyordun. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?