• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete beş gün kala böyle çıktı ama bu sabah yaptım negatif sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 9BD5B2F1-734F-403F-987D-E8664BAF0A0B.jpeg
    9BD5B2F1-734F-403F-987D-E8664BAF0A0B.jpeg
    109,7 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük başından beri çocuk istemiyor benimde bir o kadar istediğimi biliyor biz bu konuyla ilgi çok oturduk konuştuk ancak bir yere varamadık. 31 ocakta ilişkiye girdik ve prezervatif yırtılmış 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ben sevindim elbette bu duruma bir mucize olur olursa çünkü tek şansım.. ama eşim ertesi gün hapı içeceksin diye tutturdu. Küsüştük barıştık ve nihayetinde ben içmedim o hapı. Dualar ediyorum allaha ne olur bir mucize olsa da bebeğim olsa başka şansım yok :( bat a 9 gün kaldı. Kendimi psikolojik olarak etkilenmemek adına kaptırmamaya çalışıyorum. Ama elimde değil. İnşallah yüzüme güler allahımm..

Arkadaşlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim benden 25 yaş büyük başından beri çocuk istemiyor benimde bir o kadar istediğimi biliyor biz bu konuyla ilgi çok oturduk konuştuk ancak bir yere varamadık. 31 ocakta ilişkiye girdik ve prezervatif yırtılmış 2 şubatta yumurtlama günümdü. Ben sevindim elbette bu duruma bir mucize olur olursa çünkü tek şansım.. ama eşim ertesi gün hapı içeceksin diye tutturdu. Küsüştük barıştık ve nihayetinde ben içmedim o hapı. Dualar ediyorum allaha ne olur bir mucize olsa da bebeğim olsa başka şansım yok :KK43: bat a 9 gün kaldı. Kendimi psikolojik olarak etkilenmemek adına kaptırmamaya çalışıyorum. Ama elimde değil. İnşallah yüzüme güler allahımm..
Allah büyük canım inşallah rabbim yüzüne güler

Herkese merhabalar beni hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese allah gönlüne göre versin çok bekletmesin
2016 yılında üye oldum
Gebelik forumlarında herkes üçer beşer gebe kaldı ben okudum hep. Vardı vaktini bekliyordu diye düşündüm.
Stres olduğum için gebelik ile ilgili yazmadım okumadım kimseyi.
Düzenli ilişkiler iyi beslenme ve bebek fikrini başaramasamda kafama takmamaya çalıştım
Henüz doktor onayı almadım ama kan değerim adetten 1 gün önce 161 ve adetten bir gün sonra 263 yani bugün.
Daha önce 1 düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız teyzeleriiiii.
Adettin hep 10-18 günlerini değerlendirdik ama bu ay 6.günden itibaren değerlendirdik.
Hepinizi çoooook iyi anlıyorum kalbinizi kendi kalbimden biliyorum.
Vakti bu zamanmış diye düşünüyoruz.
Allah hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat ve sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı kolay bir doğum ve sonrasında hızlı metabolizma versin ki Doğum kiloları psikolojimizi bozmasın.
İnş hepimiz mutlu anneler olalım sağlıklı insanlar yetiştirelim her bakımdan . Maddi manevi sorun yaşanmadan ağız tadıyla dünyanın en güzel duygularını tadalım.

Herkese merhabalar beni hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese allah gönlüne göre versin çok bekletmesin
2016 yılında üye oldum
Gebelik forumlarında herkes üçer beşer gebe kaldı ben okudum hep. Vardı vaktini bekliyordu diye düşündüm.
Düzenli ilişkiler iyi beslenme ve bebek fikrini başaramasamda kafama takmamaya çalıştım
Henüz doktor onayı almadım ama kan değerim adetten 1 gün önce 161 ve adetten bir gün sonra 263 yani bugün.
Daha önce 1 düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız teyzeleriiiii.
Adettin hep 10-18 günlerini değerlendirdik ama bu ay 6.günden itibaren değerlendirdik.
Allah hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat ve sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı kolay bir doğum ve sonrasında hızlı metabolizma versin ki Doğum kiloları psikolojimizi bozmasın.
İnş hepimiz mutlu anneler olalım sağlıklı insanlar yetiştirelim her bakımdan . Maddi manevi sorun yaşanmadan ağız tadıyla dünyanın en güzel duygularını tadalım.
Ayy canimm tekrar gozun aydin ne guzel yazmisin... insallah Rabbim bu mutluluga eristirsin.. bekleyenleri de en kisa zamanda istegine ulastirsin...
Bugun bende buraya yazdigim ilk zamanlari gebelik haberini verdigim zamanlari okudum da cok duygulandim. Martta bir sene olacak... senin vesilenle insallah bizler de guzel haberi burda paylasiriz..

2016 yılında üye oldum

Canım yaa evet bayadır yoktun hoş geldin ama gerçekten de hoş geldin :) çok tebrik ederim canımcım çok sevindim ne zamandır istiyordun. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH.

Kızlar mrb adetime 2 gün var daha baş ağrısından ve mide bağlantısından duramıyordum dün hastaneye grip kan testi yaptırdım sonuç 0.54 çıktı sizce hamileyim acil cevap verrmsnz

Canım yaa evet bayadır yoktun hoş geldin ama gerçekten de hoş geldin :) çok tebrik ederim canımcım çok sevindim ne zamandır istiyordun. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH.
Amin canım inş daha kese görünmedi doktor her şey olabilir dedi biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim inş güzel bir süreç olur beklediğimize değer. Daha doktor onaylamadı tam

Back