- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Hayırlısı canım kırmızı kartı yiyene kadar umudunu yitirmeBilmiyorum valla canm
Hayır cnm ovolas yonu bilmiyorum peki erken gebelik testi alsam çıkar mıGe c yumurtlamış olabilirsin canım benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu ovülasyonu biliyor musun
Evet onda çıkabilirHayır cnm ovolas yonu bilmiyorum peki erken gebelik testi alsam çıkar mı
Yaaa geçmiş olsun canım bende düşük yaptım eylül de 2 aylıktı biraz bekle istersen öyle test yap sen bilirsin yada doktora gitHayır cnn 2 çi ilkinde düşük yaptm 3 buçuk aylıktı
İdrarda koku vardı ve ishaldim sürekli yani dışkı hep cıvıktı ama günde bir defa yapıyordumAminn inşallah canım peki belirtilerin neyde
Ben iyiyim canim.Bayanlar nerdesiniz nasılsınız durumlar ne hepiniz birden kayboldunuz neler yapıyorsunuz
Bende iyiyim canım malesef güzel haber yok canım sen neler yapıyorsunBen iyiyim canim.
Sen nasilsin guzel haberler var insallah..?
Gaz sıkıntısı hamilelik belirtisimi acaba bilmiyorum birde bacak ağrısı12 şubat
1 ay olmus kimse yazmamis evet .. :) iyi olda o gelir elbetBende iyiyim canım malesef güzel haber yok canım sen neler yapıyorsun
Hayır canım yok kontrole gidiyorum öyle işte canım1 ay olmus kimse yazmamis evet .. :) iyi olda o gelir elbet
Ev is guc cocuk ugrasiyorum bende canim.. normal yolla gelir diye bekliyorum.. yaptigin biseyler var mi?
satından mı bat tarihinden mi 11 gün geçti?Kızlar benim son adet tarihimden 11 gün geçti göğüslerim agiriyor ama hamilelik belirtisinde göğüs ucunda ağrı ve koyulaşma diyor bu hamile olmadigimin isareti mi acaba adetim düzensiz olduğu için test yaptırmadım negatif çıkar korkusuyla da pek cesaretim yok siz ne diyorsunuz
Son adet tarihim 12 şubattı 17 subattaa bittisatından mı bat tarihinden mi 11 gün geçti?
Yap bence boyle belirsiz beklemek daha yipratici yoksa da uzulmezsin cunku duzensiz diyorsun cnm.Yani halâ adet olmadım ara ara adet olacakmışım gibi agrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?