• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm iyi olmaya çalışıyorum her geçen gün umud ediyorum kızım düzene girer diye ama ne düzenimiz var ne uyku gücüm kalmadı artık sabaha kadar uyumuyoruz gece gündüz az uykusu :KK43: sen napıyorsun nasılsın .
Uykusuz bebek cok zor kızımdan biliyorum.Allah yardımcınız olsun.Uykusuzluk hastalık der hep annem haklı.Insan gergin ve devamlı bitkin hissediyor kendini.Umarım sıkıntısı yoktur da sadece huysuzdu bebeğin.
Bende durumlar hep aynı kuzum.
Hala uğraşıyoruz.

Merhaba son adet tarihim 10 ocak bat 7 subat persembe.Dunaksam sutlu kahve rengi akinti oldu wc kagidinda fark ettim bidaha olmadi.erken biliyorum ama test aldim yarin sabah ilk idrarimla yapicam.gaz ve sag kasiktaagri var 1 haftadir ara ara nadirende bas donmesi.umarim psikolojik degildir hepimize mutlu haberler diliyorum

Merhaba son adet tarihim 10 ocak bat 7 subat persembe.Dunaksam sutlu kahve rengi akinti oldu wc kagidinda fark ettim bidaha olmadi.erken biliyorum ama test aldim yarin sabah ilk idrarimla yapicam.gaz ve sag kasiktaagri var 1 haftadir ara ara nadirende bas donmesi.umarim psikolojik degildir hepimize mutlu haberler diliyorum
Merhaba canım hayırlısı olsun bakalım inşallah kırmızılari görmezsin hadi hayırlısı

Sürekli çift çizgi adetimin 9uncu günü çift çizgi oldu sonra hafif silikleşti ve o günden sonra sürekli çift çizgi oldu. Bugünde hala böyle bat14 şubat sizce hanilelik olabilirmi?

Eklentiler

• DDA9C97E-5F3E-4EAD-99DB-EADB40508926.png
    DDA9C97E-5F3E-4EAD-99DB-EADB40508926.png
    319,9 KB · Görüntüleme: 59
Sürekli çift çizgi adetimin 9uncu günü çift çizgi oldu sonra hafif silikleşti ve o günden sonra sürekli çift çizgi oldu. Bugünde hala böyle bat14 şubat sizce hanilelik olabilirmi?
Bu ovulasyon testi sanirim bence yumurtlama habercisi bunlar adetin 9. Gunu hamilelik cikmazki

Bazı bunyelerde adette atilmayan yumurta olabiliyormus hatta ovulasyon dönemi olmadığını düşünüp adetten sonra birliktelik yaşayıp hamile kalan çok insan var .bi gebelik testi yapın eğer varsa üstüne görme dedikleri şey olabilir . Ayrıca gebelik testi yapacağınız zaman sıvı tüketiminizi kısıtlayın ben gebeligimi çok erken öğrendim test yapacağım zaman da sabah ilk idrarla değil sıvı tuketmeden 2. Ya da 3. İdrarla yaptım böylece sıvı HCG yi seyreltmemis oluyo ve küçük bi değer varsa bile testte çıkıyor ama sonra mutlaka bol sıvı tüketin ki vücudunuz susuzluk cekmesin

Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar? :KK68:
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da :KK25:
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birine :confused: şimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH :anne: henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH. :dua:

1. @Mervetolgali :anneadayı::nazar:
    @sky19 :anneadayı: :nazar:
    @lati lokum :anneadayı: :nazar:
    @mavimilena_ :anneadayı: :nazar:
    @kerem34gul :anneadayı: :nazar:
    @Minanur18 :anneadayı: :nazar:
    @Sezerbusra21 :anneadayı: :nazar:
    @Bikucukbalik :anneadayı::nazar:
    @izm3506 :anneadayı: :nazar:
    @albatross35:anneadayı: :nazar:
    @zanylife :anneadayı: :nazar:
    @Desperado25 :anneadayı: :nazar:
    @Zuhal budak polat :anneadayı: :nazar:
    @Mrs black :anneadayı: :nazar:
    @Aleynanur41 :anneadayı: :nazar:
    Repse Repse :anneadayı: :nazar:
    cadikiz0201 cadikiz0201 :anneadayı: :nazar:
    @Baloglusunannesiii :anneadayı: :nazar:
    @Nagggberrr :anneadayı: :nazar:
    @perikanadi :anneadayı: :nazar:
    @eski_arkadash :anneadayı: :nazar:
    @HerSey_Guzel_Olucak :anneadayı: :nazar:
    @gulsum0406 :anneadayı: :nazar:
    @glcolgun :anneadayı: :nazar:
    @Biamu :anneadayı: :nazar:

5 Şubat 00.11 de Doğum yaptım Tüm bekleyenler kavuşur inşallah bebeklerine :)

Back