• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar biriniz cevap verin bana . Bat mart 1 de . Benim ozellikle sag kasigimda argri batma var meme ucumda cok olamamkla birlikte aci var yanma gibi. Bazende beyaz sumuk gibi akinti kokusuz sizce hamile olabilir mym var mi bn gibi

Bayanlar nerdesiniz nasılsınız durumlar ne hepiniz birden kayboldunuz neler yapıyorsunuz

Bende iyiyim canım malesef güzel haber yok canım sen neler yapıyorsun
1 ay olmus kimse yazmamis evet .. :) iyi olda o gelir elbet🤗
Ev is guc cocuk ugrasiyorum bende canim.. normal yolla gelir diye bekliyorum.. yaptigin biseyler var mi?

Kızlar benim son adet tarihimden 11 gün geçti göğüslerim agiriyor ama hamilelik belirtisinde göğüs ucunda ağrı ve koyulaşma diyor bu hamile olmadigimin isareti mi acaba adetim düzensiz olduğu için test yaptırmadım negatif çıkar korkusuyla da pek cesaretim yok siz ne diyorsunuz

Kızlar benim son adet tarihimden 11 gün geçti göğüslerim agiriyor ama hamilelik belirtisinde göğüs ucunda ağrı ve koyulaşma diyor bu hamile olmadigimin isareti mi acaba adetim düzensiz olduğu için test yaptırmadım negatif çıkar korkusuyla da pek cesaretim yok siz ne diyorsunuz
satından mı bat tarihinden mi 11 gün geçti?

Yani halâ adet olmadım ara ara adet olacakmışım gibi agrım oluyor

Test yapmayı çok istiyorum ama korkuyorum kızlar lütfen bisey soyleyin

Back