Uykusuz bebek cok zor kızımdan biliyorum.Allah yardımcınız olsun.Uykusuzluk hastalık der hep annem haklı.Insan gergin ve devamlı bitkin hissediyor kendini.Umarım sıkıntısı yoktur da sadece huysuzdu bebeğin.Cnm iyi olmaya çalışıyorum her geçen gün umud ediyorum kızım düzene girer diye ama ne düzenimiz var ne uyku gücüm kalmadı artık sabaha kadar uyumuyoruz gece gündüz az uykususen napıyorsun nasılsın .
Merhaba cnm ben yptm Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda
Çok sevindim canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAH
Hayırlısı canım inşallah hamilesindirBugün rüyamda hamileymişim karnımda hareketini hissediyorum doktora gidiyorum diyorki doktor erkek.
İnşallah kuzum çok sağolHayırlısı canım inşallah hamilesindir
İnşallah kırmızılari görmezsin canımİnşallah kuzum çok sağol
Merhaba canım hayırlısı olsun bakalım inşallah kırmızılari görmezsin hadi hayırlısıMerhaba son adet tarihim 10 ocak bat 7 subat persembe.Dunaksam sutlu kahve rengi akinti oldu wc kagidinda fark ettim bidaha olmadi.erken biliyorum ama test aldim yarin sabah ilk idrarimla yapicam.gaz ve sag kasiktaagri var 1 haftadir ara ara nadirende bas donmesi.umarim psikolojik degildir hepimize mutlu haberler diliyorum
Canım sen ne yaptın nasılsın kırmızılari gördün müİnşallah kırmızılari görmezsin canım
İnsallah yarin sonucu yazicamMerhaba canım hayırlısı olsun bakalım inşallah kırmızılari görmezsin hadi hayırlısı
Tamam canım haber verirsinİnsallah yarin sonucu yazicam
Hayırlısı olsun canımBat 7 subat.busabah yaptim negatif tek cizgi.adet gunu yine yaparim meraktan :)
Bu ovulasyon testi sanirim bence yumurtlama habercisi bunlar adetin 9. Gunu hamilelik cikmazkiSürekli çift çizgi adetimin 9uncu günü çift çizgi oldu sonra hafif silikleşti ve o günden sonra sürekli çift çizgi oldu. Bugünde hala böyle bat14 şubat sizce hanilelik olabilirmi?
Bazı bunyelerde adette atilmayan yumurta olabiliyormus hatta ovulasyon dönemi olmadığını düşünüp adetten sonra birliktelik yaşayıp hamile kalan çok insan var .bi gebelik testi yapın eğer varsa üstüne görme dedikleri şey olabilir . Ayrıca gebelik testi yapacağınız zaman sıvı tüketiminizi kısıtlayın ben gebeligimi çok erken öğrendim test yapacağım zaman da sabah ilk idrarla değil sıvı tuketmeden 2. Ya da 3. İdrarla yaptım böylece sıvı HCG yi seyreltmemis oluyo ve küçük bi değer varsa bile testte çıkıyor ama sonra mutlaka bol sıvı tüketin ki vücudunuz susuzluk cekmesinSürekli çift çizgi adetimin 9uncu günü çift çizgi oldu sonra hafif silikleşti ve o günden sonra sürekli çift çizgi oldu. Bugünde hala böyle bat14 şubat sizce hanilelik olabilirmi?
5 Şubat 00.11 de Doğum yaptım Tüm bekleyenler kavuşur inşallah bebeklerine :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar?
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birineşimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH.
- @Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@albatross35
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
Repse
cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
@Biamu
Allah razı olsun canım çok sağoldvtb bu sayfa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?