• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pinarcim oyle dusunme iste ilk gebeliklerde boyle olabiliyor bininci kez solemisimdir ama benim de ilki kalbi durmustu.. hepsi ayni olcak diye bir sey yok... bu surec icinde baska testler falan yaptirdin mi?
Bat yakin mi? Insallah gormeyiz kirmizlari:)
Test derken canım anlamdim bat yakın beklemedeyim canım inşallah kırmızılar gelmez

Hımm cok erken bence adetin gecmesını bekle oncesınde cunku insan yapıp cıkmayınca yıpranıyor. Bende bı tiksinme var yemeklere karsı ıstahım kapandı mıde bulantım oluyor kasıkta agrı yok ama
Sende farklı belirtiler var. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir. Benim yapım biraz sabırsız. O yüzden dayanamadım test yaptım..ilk oğlumda bata 3 gün kala normal test yapmıştım çıkmıştı.

Sende farklı belirtiler var. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir. Benim yapım biraz sabırsız. O yüzden dayanamadım test yaptım..ilk oğlumda bata 3 gün kala normal test yapmıştım çıkmıştı.
Ewet erken ogrenenlerde oluyor dollenme ıle alakalı sanırım ınsallah hamıleyızdır

Günaydın anne adayları bugün belirtiler kayboldu. Sanırım birşey yok. Muhtemelen korunmayı bıraktığım için vücut şaşırdı. Hayırlısı bakalım allah nasip ederse. Batı beklemeye devam

Günaydın anne adayları bugün belirtiler kayboldu. Sanırım birşey yok. Muhtemelen korunmayı bıraktığım için vücut şaşırdı. Hayırlısı bakalım allah nasip ederse. Batı beklemeye devam
Günaydın, ben de öyle düşünmeye başladım. 4 yıl korunup bir anda bırakınca belirtiymiş gibi geldi sanırım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar? :KK68:
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da :KK25:
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birine :confused: şimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH :anne: henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH. :dua:

1. @Mervetolgali :anneadayı::nazar:
    @sky19 :anneadayı: :nazar:
    @lati lokum :anneadayı: :nazar:
    @mavimilena_ :anneadayı: :nazar:
    kerem34gul kerem34gul :anneadayı: :nazar:
    @Minanur18 :anneadayı: :nazar:
    @Sezerbusra21 :anneadayı: :nazar:
    @Bikucukbalik :anneadayı::nazar:
    @izm3506 :anneadayı: :nazar:
    @albatross35:anneadayı: :nazar:
    @zanylife :anneadayı: :nazar:
    @Desperado25 :anneadayı: :nazar: