Benimde öyle oldu ve adet oldm canmMerhaba Hanımlar yarın adet günüm ama bugun pembe hafif akıntım oldu peçeteye gelecek kadar sizce bu ne demek oluyor ???
Benimde öyle oldu ve adet oldm canm
Amin canım amin bende kontrole gidicem bakalım doktor ne diyecekIyi geceler kızlar
can09e Kuzum dün çektirdim .Adetin 11.gunuydu. Akşam kanamamda oldu hafif sancımda ama anestezili yaptırdım ben.
pnarsln Buralardayım kuzum.Calismalar başlayacak ama korunsammı bilemedim doktor da bir şey demedi.
Reglin 2. Veya 3. Günü gel dedi sadece.Tam yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum.
Tüplerde sıkıntı çıkmadı .Eşimde sıkıntı yok bende yok ama çocukta yok.Allah hakkımızda hayırlısını versin artık
Slm nasılsın cnm napiyorsun Doğum yaptın degilmi bebis nasıl :)Judy_K canim napiyosun
evet canim yaptim .27 gunluk olduk bile .sen naoiyosun hamilelik nasilSlm nasılsın cnm napiyorsun Doğum yaptın degilmi bebis nasıl :)
Hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı büyüsün bende Doğum yaptım cnm çok şükür kuzumuz kollarımızda :)evet canim yaptim .27 gunluk olduk bile .sen naoiyosun hamilelik nasil
ohhhh masaAllah canum benim .Allaha hamd olsun rabbim herkese nasip etsun .kac aylik bebisHayırlı olsun cnm rabbim analı babalı büyüsün bende Doğum yaptım cnm çok şükür kuzumuz kollarımızda :)
Daha bir haftalığız teyzesi aylık değil oda olur inss hayirlisi ile :)ohhhh masaAllah canum benim .Allaha hamd olsun rabbim herkese nasip etsun .kac aylik bebis
ilaçlarla geliştirilebilir mi? nasıl yani kuzum ben anlayamadım..sonuçta sağlıklı olmadıkları için gelişimleri durmuyor mu? ilaçla neyi değiştirecekler?
Canım ilaçlarla da bir yere kadar, bir tanıdığımızın 5. ayda aldılar bebeğini gelişim durduğu için, her şeyin hayırlısını versin Rabbim. Aşılamaya şuan gerek yok dedi doktor, klomeni bu ay da deneyelim dedi, üç ay denenmesi öneriliyor dedi, ek olarak menogon diye bir iğne verdi 5 gün de onu vuruldum, bekliyoruz bakalım hayırlısı.
herkes doğurdu kuzumm ya maşallahEvet canım 9 haftalık olması gerekirken 5haftalıkta kaldığını gördük ultrasonda. 1 ay boşuna hamileyim diye takılmışım :) kürtaj oldum geçti gitti. Şimdi bakalım inşallah ne zaman olacak :) senin hamilelik nasıl canım?
evet canim yaptim .27 gunluk olduk bile .sen naoiyosun hamilelik nasil
Hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı büyüsün bende Doğum yaptım cnm çok şükür kuzumuz kollarımızda :)
herkes doğurdu kuzumm ya maşallah
yok blacki bilmiyorum da doğmadıysa da hayırla gelsin inşallah çoğu doğurdu sıra ocak annelerine geldi valla :))Kız o da mı doğurdu erken değil mi?
İnşaAllah bi dahakine döndüğümde sende hamile olmuş ol
yok blacki bilmiyorum da doğmadıysa da hayırla gelsin inşallah çoğu doğurdu sıra ocak annelerine geldi valla :))
benden hala ümidin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?