Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun da canım hastaneye gitmek bile sıkıntı doktor kontrol etmişti ikinci düşükte sıkıntı yok demişti ama bu sefer başka doktora gidecem

Doğru diyorsun da canım hastaneye gitmek bile sıkıntı doktor kontrol etmişti ikinci düşükte sıkıntı yok demişti ama bu sefer başka doktora gidecem
Canımcım o kadar önlem alıp hastaneye giden var. Sana yazık değil mi ya bu kadar düşük yaşıyorsun acısına katlanıyorsun. Bence en kısa zamanda git. Rabbim yardımcın olsun

Canımcım o kadar önlem alıp hastaneye giden var. Sana yazık değil mi ya bu kadar düşük yaşıyorsun acısına katlanıyorsun. Bence en kısa zamanda git. Rabbim yardımcın olsun
Amin canım sağol öyle diyorsun da hastaneye gitmek sorun derken giriş çıkışlarda sorun yaşıyoruz polis önlem almış doktora giderken randevu kağıdı falan soruyor valilikten izin falan öyle sorun yani canım

Ha orasını ben bilmiyorum bizde mesajla izin alıyorsun izin çıkarsa 2saatlik vaktin var gidip geliyorsun.

Tamamını okumadım topiğin, bu belirtilerle hamle miymişsin?

1.25 mi çıktı sonuç yoksa <1.25 mi bende böyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…