Malesef geliyor demek gibi canim.Merhaba Hanımlar yarın adet günüm ama bugun pembe hafif akıntım oldu peçeteye gelecek kadar sizce bu ne demek oluyor ???
Malesef geliyor demek gibi canim.
Kasim baskadir diyorsun..:))can09e Kuzum ben nedendir bilmem Kasım ayında her sene böyle gergin huzursuz olurum.Demek oralara bile yansıdı Az kaldı diyip kendimi motive ediyorum.Aralık 1den itibaren eski melek oluyorum.Psikolojik tamamen işte
@kerem34gul Hakkımızda hayırlısı zaten canım. Yinede olmazsa tüp bebek falan deneyeceğiz yapacak bir şey yok.Kizima sözüm var asla pes etmek yok.
@suz35 Inşallah sorunsuz hamile kalırız canım .
Insallah yerlesmedir o zmn bi takip et bakalim cogalacak mi?İlk defa boyle oluyor normalde günü gününe olur
Insallah yerlesmedir o zmn bi takip et bakalim cogalacak mi?
Dusunme canim. Baska seylerle ilgilen.. vakit geciyor valla.. bak cuma geldi.. sene bile bitti..Adete son 7... en geçmeyen zamanlar yaa
Oyle her seyin hayirlisi cnm.Hayırlısı bakalım Herşey Allahtan
benimde 5 günüm gecti
insalah oglum'icn cok istyorum hayırlısıAllah nasip etsin inş hamilelik haberlerini alırız
ama hic belirti yokAllah nasip etsin inş hamilelik haberlerini alırız
Test yapsana.. hadi insallah guzel haberler duymaya cok ihtiyacimiz var..ama hic belirti yok
2 yıldır olmuyor test olumsuz olunca cok kotu oluyor umTest yapsana.. hadi insallah guzel haberler duymaya cok ihtiyacimiz var..
Hic belirti olmamasi da bir belirti ..
Aa ama 5 gun gecti diyorsun.. gecikmelerin de oluyor muydu? 2 senedir korunmasiz oylemi kac yasindasin oglan kac yasinda canim. Hic kaybin var mi dr gittin mi ne diyorlar Hakkinda hayirlisi ayy cok sordum:)2 yıldır olmuyor test olumsuz olunca cok kotu oluyor um
evet oluyordu gecikmem doktora gitim bisey yok ilaç verdi ama olmadi 23 yaşındayım yok cok şükür kaybım yok oglum 3 bucuk cok erken ama oglum cok yanlız beraber büyüsün istiyorum ama olmuyorAa ama 5 gun gecti diyorsun.. gecikmelerin de oluyor muydu? 2 senedir korunmasiz oylemi kac yasindasin oglan kac yasinda canim. Hic kaybin var mi dr gittin mi ne diyorlar Hakkinda hayirlisi ayy cok sordum:)
bence bekle bos cknca üzülüyor insan bende pazartesi yapcam 5 günüm geçtiKızlar iyi akşamlar.
Bir şey sormak istiyorum size. Bugün regly olmam gereken gündü ve olmadım. Ama akıntım var ve her an olacak gibi hafif bir sızıntı var. Regly dönemi gibi. Oldum olacak gibi hissediyorum. Ama hiç leke bile yok. Test alıp kendimi de üzmek istemedim negatif çıkarsa. Positif çıkmasını o kadar istiyorum ki. Bir umut işte. Sizce yarın test alayım mı? Yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?