• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
can09e can09e Kuzum ben nedendir bilmem Kasım ayında her sene böyle gergin huzursuz olurum.Demek oralara bile yansıdı :mad:Az kaldı diyip kendimi motive ediyorum.Aralık 1den itibaren eski melek oluyorum.Psikolojik tamamen işte

@kerem34gul Hakkımızda hayırlısı zaten canım. Yinede olmazsa tüp bebek falan deneyeceğiz yapacak bir şey yok.Kizima sözüm var asla pes etmek yok.

@suz35 Inşallah sorunsuz hamile kalırız canım .
Kasim baskadir diyorsun..:))
Tamam bekliyorum iyi halinle kuzumm..hayatta her sey olabiliyor.. inisli cikisli gunler hep iyi de olmuyor hep kotu de olmuyor..
Hayirlisi artik bizim icin..

2 yıldır olmuyor test olumsuz olunca cok kotu oluyor um
Aa ama 5 gun gecti diyorsun.. gecikmelerin de oluyor muydu? 2 senedir korunmasiz oylemi kac yasindasin oglan kac yasinda canim. Hic kaybin var mi dr gittin mi ne diyorlar Hakkinda hayirlisi ayy cok sordum:)

Aa ama 5 gun gecti diyorsun.. gecikmelerin de oluyor muydu? 2 senedir korunmasiz oylemi kac yasindasin oglan kac yasinda canim. Hic kaybin var mi dr gittin mi ne diyorlar Hakkinda hayirlisi ayy cok sordum:)
evet oluyordu gecikmem doktora gitim bisey yok ilaç verdi ama olmadi 23 yaşındayım yok cok şükür kaybım yok oglum 3 bucuk cok erken ama oglum cok yanlız beraber büyüsün istiyorum ama olmuyor

Kızlar iyi akşamlar.
Bir şey sormak istiyorum size. Bugün regly olmam gereken gündü ve olmadım. Ama akıntım var ve her an olacak gibi hafif bir sızıntı var. Regly dönemi gibi. Oldum olacak gibi hissediyorum. Ama hiç leke bile yok. Test alıp kendimi de üzmek istemedim negatif çıkarsa. Positif çıkmasını o kadar istiyorum ki. Bir umut işte. Sizce yarın test alayım mı? Yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi?

Kızlar iyi akşamlar.
Bir şey sormak istiyorum size. Bugün regly olmam gereken gündü ve olmadım. Ama akıntım var ve her an olacak gibi hafif bir sızıntı var. Regly dönemi gibi. Oldum olacak gibi hissediyorum. Ama hiç leke bile yok. Test alıp kendimi de üzmek istemedim negatif çıkarsa. Positif çıkmasını o kadar istiyorum ki. Bir umut işte. Sizce yarın test alayım mı? Yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi?
bence bekle bos cknca üzülüyor insan bende pazartesi yapcam 5 günüm geçti

Iyi geceler herkese

Bence günü geçenler hemen test yapsın .Neticede negatifse regl beklersiniz.Ben bu negatif olunca üzülüyorum u hiç anlamıyorum .Beklersen reglin gelecek zaten üzüleceksin diye düşünüyorum .Pozitifsede hemen doktora gider önlem alırsınız bence.

2 gündür o kadar çok sancım oluyor ki hele dün ölüyorum sandım ağrıdan .Doktor ağrı kesici iç dedi 2 tanesi bile kesmedi ağrımı .
Yumurtlama dönemi mı acaba diye düşünüyorum .Bu ağrılarla deneme de zor ama.
Rabbim yardımcımız olsun kadın olmak çok zor ya.

Back