uyy kıyamam bebiş de uyumuyor o zaman :)) olsun güzel dertler bunlarr:))Uykusuz bir gecenin sabahından slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız .
Galiba uykuyu sevmiyor kızım teyZesi . Takvim kendiliğinden gitmiş cnm ben silmedim . Duru koyduk adini :)uyy kıyamam bebiş de uyumuyor o zaman :)) olsun güzel dertler bunlarr:))
sağlığınız yerinde olsun da adını ne koydunuz?
ben şeyi merak ettim takvimi siz mi siliyorsunuz yoksa takvim gidince otomatik kendi mi gidiyor?
adıyla yaşasın güzel olmuş ismi :))Galiba uykuyu sevmiyor kızım teyZesi . Takvim kendiliğinden gitmiş cnm ben silmedim . Duru koyduk adini :)
Miyomumu hiç önemsemiyor doktor canım, küçük diye demekki. Benim bu ay da olmadı, aşılamaya geçmeden bir kaç ay ara verdik tedaviye, doktorun da önerisiyle.Benim bi tanıdığım var doktor bebek gelişmez alalım demiş kız bırakmamış kanaması da varmış hamileliğin başından beri. İlaçlarla falan çok zor hamilelik geçirdi ama çok şükür sağlıklı bir bebiş doğurdu. Neyse canım zaten olmadı gerisini konuşmak Allaha isyana girer neden olmadı falan diye. Kısmet değilmiş bi dahakine inşaALLAH.
Tatlım senin miyomun vardı galiba. Ne yaptın
35. Haftadayız daha Doğum olmadı :)@Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
@mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
Repse
cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Mcz09
@Biamu
Kızlaaarrr kimler doğum yaptı yoklama yapıyoruz
Canim yaa sana da cok az kalmiss.. tek miydi ikiz mi senin?35. Haftadayız daha Doğum olmadı :)
Aynen az kaldı valla Tek benim ki erkek :) inşallah Allah isteyen herkese nasip ederCanim yaa sana da cok az kalmiss.. tek miydi ikiz mi senin?
Masallah.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Aynen az kaldı valla Tek benim ki erkek :) inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Aminn amin. Sagol.insallah Allah isteyen herkese nasip eder
Amin çok teşekkür ederim :)Masallah.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Bizde seni ozledik canim... yoksun buralarda... insallah guzel haber alalim bat ne zmn?Herkese iyi geceler kızlar
Ben geldim
Geçen ay hsg çektirdim biliyorsunuz.Tam yumurtlama dönemine denk geldigi için çalışmalar boşa gitti bence.Bu ayda önce femara kullandım.Dunde catlatma iğnesi vurdurdum. Çalışmalara devam.Insallah Bu ay müjdeli haberi alırım
Judy_K can09e Kızlar özledim sizi.
Doğum yapanları kutluyorum.Saglikla huzurla büyütün yavrularınızı insallah
Hepinizi öptüm
Hayırlı olsun inşaallah güzel haberler verirsin.Herkese iyi geceler kızlar
Ben geldim
Geçen ay hsg çektirdim biliyorsunuz.Tam yumurtlama dönemine denk geldigi için çalışmalar boşa gitti bence.Bu ayda önce femara kullandım.Dunde catlatma iğnesi vurdurdum. Çalışmalara devam.Insallah Bu ay müjdeli haberi alırım
Judy_K can09e Kızlar özledim sizi.
Doğum yapanları kutluyorum.Saglikla huzurla büyütün yavrularınızı insallah
Hepinizi öptüm
Olsun tabi kuzum umut her sey..
Ben de bu ay kimyasaldan suphelendim 8. Gun bugun tam temizlenemedim.. daha agrili ve kanamali gecirdim.. temizlenseydik calismalara baslayacaz AllahAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?