amin kuzummYok daha onun için erken inşaALLAH sağlıkla kucağına alır :)
Kız tabiki umudum var niye olmasınmış :) bizim aynı anda olucak gibi :)
hayırlısı olsun nasipte varsa gelir yemenden yoksa ne gelir elden demişler :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin kuzummYok daha onun için erken inşaALLAH sağlıkla kucağına alır :)
Kız tabiki umudum var niye olmasınmış :) bizim aynı anda olucak gibi :)
Biz bugün 16+4 olduk canım. Doğuma daha çok var. Bugün kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah@Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
Zuhal budak polat
Mrs black
Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
N Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Mcz09
@Biamu
Kızlaaarrr kimler doğum yaptı yoklama yapıyoruz
Biz bugün 16+4 olduk canım. Doğuma daha çok var. Bugün kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Judy_K Salam canim.Ohoo benimkisi 5 ayi yeni doldurdu doguma daha cook var. Sende ne var ne yok?4 gozle hamis haberleri bekliyorum
Evet canım erkek demişlerdi kontrol akşam. Değişmezse :))Hey maşallah erkekti dimi senin bebiş? Öyle hatırlıyorum da :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. Çok dikkat et kendine ve bebişe :)
Evet canım erkek demişlerdi kontrol akşam. Değişmezse :))
Allah inşaallah sanada nasip eder artık yavaş yavaş hissettiriyor kendini. Bakalım akşam ne diyecek doktor
Sende durumlar nasıl mantar varmış galiba.Hey maşallah erkekti dimi senin bebiş? Öyle hatırlıyorum da :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. Çok dikkat et kendine ve bebişe :)
Yazarım yazarım tabi. Ben tombik olduğum için geç hissedersin dedilerde 13. Haftadan beri hissediyorumHissettirecek tabi yavrucuk maşaALLAH kocaman olmuş bile :) inşaALLAH akşam yazarsın ne dediğini güzel şeyler duyarsın inşaALLAH canım
Qaynanam demr ama bacilari deyirki oz adivi qoy))) Ayla istyruk yada Dilek hele deqiq bilinmir.He insallah baslayin tez bir zamanda gozel xeberler esiderikSalam can maşaALLAH böyümüsüz :) sende de qızdı he? Ad fikirləşmisiz? Qaynanan demir menim adımı qoyun? :) mende heleki heçne. Kürtaj sonrası kontrole getdim hekim dedi mantarın var. İndi onu müalice eliyirem. Ona göre denemelere gelen ay başlayacıyıq inşaALLAH :)
Evet canım 9 haftalık olması gerekirken 5haftalıkta kaldığını gördük ultrasonda. 1 ay boşuna hamileyim diye takılmışım :) kürtaj oldum geçti gitti. Şimdi bakalım inşallah ne zaman olacak :) senin hamilelik nasıl canım?
Sağol cnm rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insallah :) çok şükür meleğimiz bizimle . Mucizemiz :)Canımmm seni de tebrik ediyorum çok şükür geldi yavrun. Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAH sağlıklı ömürler versin çok sevindim annişlerimiz çoğaldı burda :)
Akşam yazamadım çok şükür herşey yolunda:))Hissettirecek tabi yavrucuk maşaALLAH kocaman olmuş bile :) inşaALLAH akşam yazarsın ne dediğini güzel şeyler duyarsın inşaALLAH canım
benim daha var daha dun kontrole gittim artik 3 haftada bir cagiriyoemus hergun yarim aaat yuruyus verdi 2400 olmus tombikmis biraz masallah ekmek makarna hamur isi kesti kilo almicaksin dogumun Zor olur dedi evdeyim hep bekliyoruz bakalim beklemelerdeyim@Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
Zuhal budak polat
Mrs black
Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
N Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Mcz09
@Biamu
Kızlaaarrr kimler doğum yaptı yoklama yapıyoruz
Hadi gozun aydin canim.. yeni haberin olmus olamaz demi:) cinsiyeti ne oldu..? Allah saglikla tamamna erdirsin cnm?Kizlar ben dusuk yaptim ama 1 ay sonra yine hamile kalmisim simdiiii 17+3 haftalık hamileyim:)))))