• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bugün 16+4 olduk canım. Doğuma daha çok var. Bugün kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Biz bugün 16+4 olduk canım. Doğuma daha çok var. Bugün kontrolümüz var. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Hey maşallah erkekti dimi senin bebiş? Öyle hatırlıyorum da :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. Çok dikkat et kendine ve bebişe :)

Judy_K Judy_K Salam canim.Ohoo benimkisi 5 ayi yeni doldurdu doguma daha cook var.:110: Sende ne var ne yok?4 gozle hamis haberleri bekliyorum :dondurma:

Salam can maşaALLAH böyümüsüz :) sende de qızdı he? Ad fikirləşmisiz? Qaynanan demir menim adımı qoyun? :) mende heleki heçne. Kürtaj sonrası kontrole getdim hekim dedi mantarın var. İndi onu müalice eliyirem. Ona göre denemelere gelen ay başlayacıyıq inşaALLAH :)

Hey maşallah erkekti dimi senin bebiş? Öyle hatırlıyorum da :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. Çok dikkat et kendine ve bebişe :)
Evet canım erkek demişlerdi kontrol akşam. Değişmezse :))
Allah inşaallah sanada nasip eder artık yavaş yavaş hissettiriyor kendini. Bakalım akşam ne diyecek doktor

Evet canım erkek demişlerdi kontrol akşam. Değişmezse :))
Allah inşaallah sanada nasip eder artık yavaş yavaş hissettiriyor kendini. Bakalım akşam ne diyecek doktor

Hissettirecek tabi yavrucuk maşaALLAH kocaman olmuş bile :) inşaALLAH akşam yazarsın ne dediğini güzel şeyler duyarsın inşaALLAH canım

Sende durumlar nasıl mantar varmış galiba.
Probiyotik var benim doktor vermişti çok iyi geliyor..
Sende bir sor istersen yada netten araştır adı vimesa ydı.
Bende de hiç geçmezdi onu kullandım. Geçti çok şükür mantarda kötü oluyor. Bem dış gebeliği enfeksiyondan geçirdim.

Hissettirecek tabi yavrucuk maşaALLAH kocaman olmuş bile :) inşaALLAH akşam yazarsın ne dediğini güzel şeyler duyarsın inşaALLAH canım
Yazarım yazarım tabi. Ben tombik olduğum için geç hissedersin dedilerde 13. Haftadan beri hissediyorum

Salam can maşaALLAH böyümüsüz :) sende de qızdı he? Ad fikirləşmisiz? Qaynanan demir menim adımı qoyun? :) mende heleki heçne. Kürtaj sonrası kontrole getdim hekim dedi mantarın var. İndi onu müalice eliyirem. Ona göre denemelere gelen ay başlayacıyıq inşaALLAH :)
Qaynanam demr ama bacilari deyirki oz adivi qoy))) Ayla istyruk yada Dilek hele deqiq bilinmir.He insallah baslayin tez bir zamanda gozel xeberler esiderik

Evet canım 9 haftalık olması gerekirken 5haftalıkta kaldığını gördük ultrasonda. 1 ay boşuna hamileyim diye takılmışım :) kürtaj oldum geçti gitti. Şimdi bakalım inşallah ne zaman olacak :) senin hamilelik nasıl canım?

Bende aynı durumu yaşamıstım canim ama çok şükür 6 ay sonra tekrar hamile kaldım inşallah seninde öyle olur en azından hamile kalabiliyorsun onu görmüş oldun üzülme sakın herşey kısmet, benim iyi gidiyor çok şükür son 1 ay kaldı doğuma heyecan dorukta :)

benim daha var daha dun kontrole gittim artik 3 haftada bir cagiriyoemus hergun yarim aaat yuruyus verdi 2400 olmus tombikmis biraz masallah ekmek makarna hamur isi kesti kilo almicaksin dogumun Zor olur dedi evdeyim hep bekliyoruz bakalim beklemelerdeyim :anneadayı::anne::emir_bebek:

Back