Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görev olunca işine gelmiyor insanın. Benim eşimde normalde hayır desen böyle olur. O zamanda bir amaç var diyorum yorgunum ben diyordu ama zorla da yaptırdım
Ya hakkatten.Esim canımın istemesine fırsat kalmıyor bu nasıl iş dedi dün
Ama napalim mecbur.Bi tutsaydı
Bende koltuk silme,halıları yıkamaya gönderme falan gibi sonbahar temizliğini başladım .Ama sancım çok.Yumurtalarim catliyordur insallah

Bikucukbalik Kuzum senin önerdiğin kişi yardımcı oluyor bana.Tesekkur ederim

Selam canım inşallah işe yarar ama nedense ben bu ay senden baya umutluyum kız performansın pek bi zirvede maşallah hahahahhahahaja aman maşallah diyim deee benim hamileliğim de adetten sonraki günde yaptığımız ilişkiden tutmuştu

kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta

Maşallah tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım allah kucağına almayı nasip etsin

Canım günaydın
N11 den 20 li ovulasyon+2 ultra erken gebelik testi 30 tl kuzum.Farkli farklı seçeneklerde vardı. Ben acele aldım .
bende verdim sipariş canım ya 30 adet ovu. 2 adet normal 1 adet ultra erken gebelik testi 29,90tl çabuk ulaşsın elime .. çok araştıramadım belki daha uygunu vardır
bende senden bilgi alırım artık nasıl kullanacağım konusunda

senin kaç gün sürüyor ağrın ya?

Görev gibi olmasın işte canım. O işte olduğu zamanlar sen kendini o konuya odakla motive etmeye çalış sanki bebek için değil de aylardır birlikte olmuyorsunuz aylar sonra ilk kez olacakmışsınız gibi heyecanlan. Kendine gaz ver o konuda :)

Kızlar bakın bu testlerin adetten sonra yapılması ile ilgili bi fotoğraf. Gerçekten bazı arkadaşlar adet öncesi testlerden yapıyor yanılma payı çok yüksek. Adetiniz geçmeden test yapmayın hamilelik varsa bile yanıltıcı olabiliyorlar. Biraz sabredin ve testi zamanında yapın. Hem kendi psikolojik durumunuz için hemde doğru sonucu görebilmek için en mantıklısı bu

Eklentiler

• 134CEB59-6B65-4C05-8E48-F59C95106642.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
Kendini yorma bence. Ben manyak gibi temizlik yapan insanlardanım ama inanmazsın bir tek silme süpürme başka bir şey yapmadım bu ay. Bayram öncesi yormuştum kendimi biraz benimde kasıklarım ağrıyordu. Çatlar inşaallah. Rüya falan gördün mü hiç

Evet. Ama ilaç kullandığım için oldu. Yoksa biz hiç korunmadık. Kürtajdan sonraya kadar.
Yok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)

Yok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)
Ha anladım bizim genelde de böyle

Canım yaa sen sıkma canını bak artacak diyorum sana. Adet günü 34 çıkması gayet normal. Sana dedim ya millet 6 ya da 9 falan çıkınca hamileyim diyo sen 34le tedirgin oluyorsun. Rahat ol bak bebişin seninle çok şükür

kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta

MaşaALLAH canımmmm bir hamilemiz daha yaşasınnn Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH

İnşaallah artar inşaallah. Evet çok şükür benimle. Ve umarım bırakmaz beni

Hamiş adayları siyah üzüm anne ve bebek için yararliymis isterseniz İnternetten araştırıp bakabilirsiniz hergün bi miktar siyah üzüm yemek gerekiyormuş

Ay seninki daha uygunmuş. Iyi ettin kuzum.Tabi yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…