Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyoruz hizlaaa
Yalnız ben şimdi hesaplama yaptım.Demek ben 11.gun yumurtluyorum.Belki de o yüzden hamile kalamadım bugüne kadar.Cunku hep 12 14 falan başlıyordum çalışmalara

Kız sana dedim adetin son gününden başla diye :) 12 14 tabii geç olur :)

Tatlım sen takma o hemşirelere manyak mı ya bu insanlar millet 7ye 9a pozitif diyor o nasıl 34e negatif der. Canım sen pozitif düşün şimdiden ellerinle karnını okşa bebeğini sevmeye başla güzel güzel konuş onunla. Bu motive edecek seni. Ve değerinin de gün gün katlandığını göreceksin inşaALLAH ben eminim

Yaaa evet o zaman 34 gayet normal tatlım benim çok sevindimmm. Ne güzel bir hamiş haberi daha. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıklı gebelik olsun
Allah razı olsun. İnşaallah sağlıklı olur ve kalır benimle. Rabbim nasip etsin inşallah sanada isteyen herkesede.

Bugün eşimin doğum günü .Kızımla biz sürprizimizi yaptık.Birazdan kardeşlerim eşleri yeğenlerim gelecek haberi yok
Sabahtan beri yanındaydık iş yerinde bırakmadı biraz daha durun diye. Vallahi hiç halim kalmadı ama bugünde ovulasyon testim yumurtlama gösterdi.O yardımcı olan bayan 1 gun daha uzadı ilişki gününüz dedi
Ya bi kalsaydım bu ay her ay bu kadar dayanamam benHem bu kadarı da saçma yani
Inşallah bu ay tutar ya insallah

Kız ne kadar yaptın ki bu kadarı saçma diyosun :)
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım Rabbim senin ve kızının yanından eksik etmesin onu. İnşaALLAH hep beraber kızınızın başarılarını görün gurur duyun :)

Test yaptim negatif.
Adet de olmadım. Cuma olucam görünüyor takvimde.

Canım daha adetine var umudunu kaybetme. Bi yakınım adetten 2gün önce yaptığı test negatifti. Silik bile yoktu. Adet günü yaptığı testte çift çizgiyi gördü sen de görürsün inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…