Değerim 95 olmuş. İyimi kötümü bilemedim ? Progesteronu bekliyoruz.
3 katı olmuş sorun olmaz demi. Progesteron da iyi. :)iyi 1 hafta sonra dahada yükselirse sıkıntı yok demekktir benimde bir hafta sonra 39 dan 531 e yükselmişti
Kuzum yukseliyor korkma artik tadini çikar3 katı olmuş sorun olmaz demi. Progesteron da iyi. :)
Kana baktirdinmi canımHanımlar benim geç yumurtlama oldu sanırım. bat üstünden 5 gün geçti dün yaptım negatif çıktı. geç yumurtlama olduysa ve adet olmazsam kaç gün sonra testi tekrarlayım sizce? hiç hamile olmadım bilgisizim.
İnşaallah sağlıklı bir şekilde devam eder.Kuzum yukseliyor korkma artik tadini çikar
Bende pazar günü olucam. 4 gün önce kanda 2.17 çıkmıştı belki yükselmiştir diye bi umut kendim test yaptım benimde negatif
İnşaAllah bu sefer olur tatlım güzel haberlerini alırız
3 katı olmuş sorun olmaz demi. Progesteron da iyi. :)
Kuzum yukseliyor korkma artik tadini çikar
Kuzum yukseliyor korkma artik tadini çikar
Dualarım seninle canım Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıcakla yüreğini ferah tutBayanlar hastanedeyim kanamam var diye geldim bebeğimin kalp atışı duyulmadı yarın yine duyulmazsa kürtaj olucam dua edin bana bebeğime kalp atışı duyulsun dualarınızı esirgemeyin benden
yok canım baktırmadım. idrarda hadi neyse de kanda çıkmayınca daha üzülüyorum diye baktırmadimKana baktirdinmi canım
Amin inşaallah. Allah razı olsun.Allah İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhiç bir sorun olmaz rabbimin izni ile rbbim sağ slim kucağına almayı nasip etsin cnm
ALLAH'IM şifa versin, inşallah bebegine birşey olmazBayanlar hastanedeyim kanamam var diye geldim bebeğimin kalp atışı duyulmadı yarın yine duyulmazsa kürtaj olucam dua edin bana bebeğime kalp atışı duyulsun dualarınızı esirgemeyin benden
Allah bebeğini sana bağışlasın canım dualarım sizinle.Bayanlar hastanedeyim kanamam var diye geldim bebeğimin kalp atışı duyulmadı yarın yine duyulmazsa kürtaj olucam dua edin bana bebeğime kalp atışı duyulsun dualarınızı esirgemeyin benden
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varDualarım seninle canım Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıcakla yüreğini ferah tut
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varALLAH'IM şifa versin, inşallah bebegine birşey olmaz
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varAllah bebeğini sana bağışlasın canım dualarım sizinle.
Deme öyle. Hastanede misin ?Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım var
Benimde ikiz kardeşim var.ustelik annem çalışıyormuş çok çok zorlanmış .hep bu hikayeleri dinleyerek büyüdüğümüz için korkuyordum bende ama zaman daraldı istiyorum artık.
Geçen sene kız çocuk doğurmuş gördüm kendimi.Kizima diyorsunki bak bunun adını senin adına benzesin diye Ezra koydum.Kizimin adı Ezel.
Sonra bir oğlum olmuştu rüyamda.Esime diyordumki adını nüfusta Arın Ali yazdır senin gibi birisi olsunAli eşimin adı ama Arın nerden çıktı anlamadım.
Hele Ezra 'Ya çok şaşırdım çünkü hiç duymamıştım.
Kısmetse bunları koycam.Ezel kız olursa Dua olsun istiyordu.
Kız olursa Ezra Dua,erkek olursa Arın Ali olsun dedik nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?