Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Melek günaydın kaçlı aldın ne kadara aldın sen ovu testini?

Tabiki yükseldi canım hamile o. İnşaALLAH sende de yükselir sağlıklı gebelik yaşarsın canım.
Ay inşaallah. Duyunca sevindim ama tedirginim biraz. Allah Korur inşaallah mucizemi. Dua edin bugün akşam doktoruma gidicem. Bhcg ne durumda diye birde sulandırıcı için. Şu anda ayaklarım buzz gibi.

Teşekkürler canım amin inşallah.
Ya o yardımcı olan kişi yumurtlama zamanı her gün dedi.Halbuki burda hep gün aşırı deniliyor sperm kalitesi için. O arkadaş bir ayda 30 gün yapılırsa kalite düşer yoksa her günde sakınca yok dedi.Ama hakkatten zir yani her gün hergun

Ay inşaallah. Duyunca sevindim ama tedirginim biraz. Allah Korur inşaallah mucizemi. Dua edin bugün akşam doktoruma gidicem. Bhcg ne durumda diye birde sulandırıcı için. Şu anda ayaklarım buzz gibi.
Canım tedirginlik seni ve bebişini olumsuz etkiliyor. Dediyim gibi relax ol. Laf olsun diye demiyoruz ki gerçekten de 34 çok normal bi değer. Ayakların heyecandan mı buz gibi?
Miniğine bişey olsun istemezsin dimi? Bunun için heyecanı ve tedirginliyi bi kenara bırak. Gir YouTube da hamileyken dinlenecek müzikler var onları dinle sakinleş

Sağol inşaallah dediğin gibidir. heycandan değil buda bir belirti yani. Bütün vücut sıcak ama ayaklar soğuk teşekkürler bakayım bi neler varmış.

Yok kız ben adet bittiği gün başladım. Gün aşırı devam ettim sonra 5-6 gün böyle devam etti sonra 5gün ard arda hergüm yaptım sonra adete kadar gün aşırı yine. Adete 2gün kala yapmayı bıraktım

Biz adet biter bitmez başladık. 9 ağustostan 25 ağustosa kadar hergün oldu. Sadece bir gün olmadı oda evde değildik. Ondan sonrada olmadı. Bence sperm kalitesini etkilemez. Tabi yine siz bilirsiniz

Sağol inşaallah dediğin gibidir. heycandan değil buda bir belirti yani. Bütün vücut sıcak ama ayaklar soğuk teşekkürler bakayım bi neler varmış.

Tatlım ateşini dil altı ölç bakalım 37 ve üzeri mi? Hamilelerde öyle oluyor ':)

Biz adet biter bitmez başladık. 9 ağustostan 25 ağustosa kadar hergün oldu. Sadece bir gün olmadı oda evde değildik. Ondan sonrada olmadı. Bence sperm kalitesini etkilemez. Tabi yine siz bilirsiniz

Aynen bak görüyor musun? melek ve mucizesi can09e kızlar hergün yapınca oluyor :)
Melekciğim inşaALLAH bu ay senin de olur sende hergün yaptın :)

Judy_K Mcz09 Bizde bu ay aynı.Reglin bittiği gün başladık.1 haftadır 1 kere ara verdik.Ya işte görev gibi insan sınır oluyor ama yapcaz tabii.Madem böyle oluyor
Normal zamanda hiç bu kadar yapmıyorduk.Bu evlendigimizden beri ilk.Insallah tutar

Görev olunca işine gelmiyor insanın. Benim eşimde normalde hayır desen böyle olur. O zamanda bir amaç var diyorum yorgunum ben diyordu ama zorla da yaptırdım

Sen sadece bu ay mı hergün denedin canım?
Anneme ablama 2 arkadaşıma söylemiştim. Şimdi eşimin ablasıyla konuştuk onada söyledim. Değerden falan bahsettim. Dedi ki benimki adet günü 7ydi. Artar o sen bol bol dinlen dedi. :) onun bebişi doğdu 5 aylık oldu bile. Kötü bir şey olursa herkes üzülmesin diye söylemeuelim dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…