• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görev gibi olmasın işte canım. O işte olduğu zamanlar sen kendini o konuya odakla motive etmeye çalış sanki bebek için değil de aylardır birlikte olmuyorsunuz aylar sonra ilk kez olacakmışsınız gibi heyecanlan. Kendine gaz ver o konuda :)
Ya Nerminim her gün her gün nasıl canım iştesin valla bir iki tamam ama gerisi görev :KK70:Ya ben çok enerji çok neşeliyim diye bence beni gören bayağı sevisgen biri diyordur ama ahh ahh:KK70:

Selam canım inşallah işe yarar ama nedense ben bu ay senden baya umutluyum kız:KK45: performansın pek bi zirvede maşallah hahahahhahahaja:KK71: aman maşallah diyim deee:KK68: benim hamileliğim de adetten sonraki günde yaptığımız ilişkiden tutmuştu
Valla herkese dua ediyorum ama senin yerin ayrı. Ben bu testleri hep diyorlardı ama hiç araştırmamıştım bile.Ve o kadın yardımcı olmasa videolarını izlemesem yanlışta yapabilirdim.Nasil güzel bilgi veriyor,her mesaja dönüyor .Allah ondanda sendende razı olsun .Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini.
Bu ay hayatımda ilk defa çok yüklendim :KK37:Benimde her ay olduğu gibi bu ayda umudum tavan :halay:

Ya Nerminim her gün her gün nasıl canım iştesin valla bir iki tamam ama gerisi görev :KK70:Ya ben çok enerji çok neşeliyim diye bence beni gören bayağı sevisgen biri diyordur ama ahh ahh:KK70:

Kız al benden de o kadar ya ben de çok neşeliyim enerjikim ama hiç dediğin gibi değilim. Bana yanaşmasa hatırlamam bilr :) ama bu ay kendimi gazladım. O işteyken romantik filmler izledim süslendim falan. 3gün o yanaşsa 1gün ben yanaştım :) içimden gelmese de kendimi içimden gelsin diye zorladım :)

Kuzum benim bayağı sürüyor ya.Zaten reglimde aşırı sancılı oluyor.O yüzden işte ben anlamam kasik sancısı ile hamileliğini anlayanlari
benim reglim de öyle kuzum ya.. hem yoğun hem sancılı! benim 1 2 gün gibi sürüyor o zaman baya azalmış benim rezervler sanırım...

benim reglim de öyle kuzum ya.. hem yoğun hem sancılı! benim 1 2 gün gibi sürüyor o zaman baya azalmış benim rezervler sanırım...
Canım bende doktor takibinde olduğunda 2 yumurtam vardı.Aydan aya şansımız azalıyor .kendimizi nasıl hissedersek hissedelim biyolojik yaşımız var tabii.Insallah yakalariz bizde birer tane. Valla ben çoğul gebelikten korkardım simsi keşke olsa diyorum.Evim oda sayısı olarak müsait.Alirim bi yardımcı ne yapayım .Temizlik için bile arada alırım ama çoğul gebelikte alırım yatılı.

Bide ben çok rüya gördüm 2 yıldır hamilelikle ilgili.O yüzden rüyama güvenmem ama hem kız hem erkek bebek gördüm.isimlerini koydum rüyamda olursa eğer rüyamda gördüğüm ısimleri vericem.Nasipse tabii.
E sim isim konusunu ilktede bana bıraktı.Karismiyor .Rüyamda gördüklerini koycam insallah

Valla herkese dua ediyorum ama senin yerin ayrı. Ben bu testleri hep diyorlardı ama hiç araştırmamıştım bile.Ve o kadın yardımcı olmasa videolarını izlemesem yanlışta yapabilirdim.Nasil güzel bilgi veriyor,her mesaja dönüyor .Allah ondanda sendende razı olsun .Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini.
Bu ay hayatımda ilk defa çok yüklendim :KK37:Benimde her ay olduğu gibi bu ayda umudum tavan :halay:

Ayy allah razı olsun kızz benimde dualarımda siz varsınız her zaman:dua: bu internette bazı yerlerde çok kirli bilgiler de var doğruluğu olmayan ama bu şekilde doğru kullanıldığı zaman gerçekten çok işe yarıyor bilgi alışverişi yapabiliyoruz bu forumlar sayesinde herkes birbirinden bişeyler öğreniyor işte canım önemli olan işe yaraması Allahın izniyle.. aminn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bide ben çok rüya gördüm 2 yıldır hamilelikle ilgili.O yüzden rüyama güvenmem ama hem kız hem erkek bebek gördüm.isimlerini koydum rüyamda olursa eğer rüyamda gördüğüm ısimleri vericem.Nasipse tabii.
E sim isim konusunu ilktede bana bıraktı.Karismiyor .Rüyamda gördüklerini koycam insallah

Ne güzel rüya görmüşsün hayırlara vesile olsun öyle bi rüya görseydim vallahi bende koyardım:KK55:

ne olacak isimler inşallahh
ben de ikiz istiyorum tatlım bir kerede ama onun da zorlukları varmış tabii hamilelikte ve sonrasında tabiki.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin..

ne olacak isimler inşallahh
ben de ikiz istiyorum tatlım bir kerede ama onun da zorlukları varmış tabii hamilelikte ve sonrasında tabiki.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin..
Benimde ikiz kardeşim var.ustelik annem çalışıyormuş çok çok zorlanmış .hep bu hikayeleri dinleyerek büyüdüğümüz için korkuyordum bende ama zaman daraldı istiyorum artık.
Geçen sene kız çocuk doğurmuş gördüm kendimi.Kizima diyorsunki bak bunun adını senin adına benzesin diye Ezra koydum.Kizimin adı Ezel.
Sonra bir oğlum olmuştu rüyamda.Esime diyordumki adını nüfusta Arın Ali yazdır senin gibi birisi olsun:KK200:Ali eşimin adı ama Arın nerden çıktı anlamadım.
Hele Ezra 'Ya çok şaşırdım çünkü hiç duymamıştım.
Kısmetse bunları koycam.Ezel kız olursa Dua olsun istiyordu.
Kız olursa Ezra Dua,erkek olursa Arın Ali olsun dedik nasipse.

Bende çok görürdüm hatta bebeğin karnımda olduğunu görüp attığı tekmenin acısıyla uyandığım oldu . Test yapardım hep pozitif çıkardı rüyalarda. Ama gerçekte negatifti. Geçen hamileliğimde öğrenmeden önce rüyamda test yaptırmaya gidiyordum ama hiç bir hastane kabul etmiyordu. Biz yapmıyoruz diyorlardı. Bende ağlıyordum. Bundada yine rüyamda test yapıyorum pozitif kan veriyorum negatif. Üzülüyorum yine olmadı diyorum. Benimkilerin tersi çıkıyor yani. Hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce bir kız çocuğu gördüm. Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin. İnşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . Sağ salim kucağıma aldığım günleride göreyim inşaallah

Benimde ikiz kardeşim var.ustelik annem çalışıyormuş çok çok zorlanmış .hep bu hikayeleri dinleyerek büyüdüğümüz için korkuyordum bende ama zaman daraldı istiyorum artık.
Geçen sene kız çocuk doğurmuş gördüm kendimi.Kizima diyorsunki bak bunun adını senin adına benzesin diye Ezra koydum.Kizimin adı Ezel.
Sonra bir oğlum olmuştu rüyamda.Esime diyordumki adını nüfusta Arın Ali yazdır senin gibi birisi olsun:KK200:Ali eşimin adı ama Arın nerden çıktı anlamadım.
Hele Ezra 'Ya çok şaşırdım çünkü hiç duymamıştım.
Kısmetse bunları koycam.Ezel kız olursa Dua olsun istiyordu.
Kız olursa Ezra Dua,erkek olursa Arın Ali olsun dedik nasipse.
güzel isimler inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım..

Hanımlar benim geç yumurtlama oldu sanırım. bat üstünden 5 gün geçti dün yaptım negatif çıktı. geç yumurtlama olduysa ve adet olmazsam kaç gün sonra testi tekrarlayım sizce? hiç hamile olmadım bilgisizim.

39 du evet çok şükür şuan 5 aylık:emir_bebek: olduk rabbim sizin kinide devam ettirsin inşallah:dua:
Ay ne güzel ;) :) inşaallah bende hayırlısıyla görürüm o günleri. Progesteron kaç çıkmıştı hiç baktınız mı? Birde 39 bat günümüydü önce miydi?

bat günümden 2 gün önce degerim 39 du progesteronda 31 küsür çıktı cnm
Hım anladım teşekkürler. Benim dün progesterona bakılmadı birazdan gidicez kendi doktoruma.. bakalım umarım her şey yolunda gider.

Back