Olsun canım rahatşamıssındır gelecek ay imsallah olur. Benim dört günüm kaldı belim ikiye ayrılcak yine test yaptım yine silik bi çizgi sanırım bende adet olcam.Herkese günaydın .
Ben nihayet kırmızıları gördüm
Vallahi regl olduğuma bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.Bugun hiç kalkmadan yatmayı planlıyorum aşırı sancılı oldu
Umutlar gelecek aya kaldı
Judy_K sende durum nedir kuzum
Kuzum inşallah sen olmazsın. Ama en iyisi kan testi bence.
Evet sen rahatladın test manyagı oldum vallaKuzum inşallah sen olmazsın. Ama en iyisi kan testi bence.
Ben rahatladım.Varsa var yoksa yok.
Haklısın ne olur ne olmaz bekleyeyim.Yattim uyuyamadım nasıl bir ağrıdır bu
Canım dün rüyamda seni gördüm bi topik açıyordun hamile olduğuna dair ordan haberleri veriyordun ne yaptın nasıl hamile kaldın diye inşallah hamilesindir gerçekten nasıl bişey se rüyama kadar geldinJudy_K
Herkese günaydın .
Ben nihayet kırmızıları gördüm
Vallahi regl olduğuma bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.Bugun hiç kalkmadan yatmayı planlıyorum aşırı sancılı oldu
Umutlar gelecek aya kaldı
Judy_K sende durum nedir kuzum
Yaaa Nermin inşallah sende vardirCanım ya, umutlar eylüle o zaman :)
Bende adet olmadım inşaALLAH olmam :)
Pazartesiye kadar sadece nöbetçi eczaneler var canım.Kızlar bugün eczaneler öğlene kadar açık mıdır ? Birazdan gidip test alicam açık eczane bulabilirsem. Kafaya takmıyorum saniyordum ama dünden beri düşünce üstüne dusunce. Varsa da yoksa da ortaya çıksın da en azından olacaksam rahat regl olayım
Yaaa Nermin inşallah sende vardir
Kısmet kuzum.Bu defa üzülmedim desem doğru.Stresini gerginliğini bitirmiştim.Hamile olmadığımı da biliyordum zaten sadece bir an evvel regl olayım istiyordum.
Bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.Kullandinizmi. Birazdan netten sipariş edicem. Testlerinde bu ay netten alayım bu ay yine 100 lira harcamışım teste
Pazartesiye kadar sadece nöbetçi eczaneler var canım.
Kızlar bide görümcem bir sene önce mahallelerinde oturan bi ebeden bahsetmişti.Reglin 3.gunu 3 sabah aç karnına geliyor kadınlar rahme masaj yapıyor hamile kalınsın diye dedi.Bayramda sordum bende.Cunku burda bi topic okudum.Bayagi yorum vardı.Bu ay denesemmi diyorum.Kendisine benim gibi örnek varmı dedim.Hani uğraşmış sorunu yok ama gebe kalamayan.Benimde tanıdığım tanimadigim bir suru kadini ornek verdi.Esim istersen sene dedi.Siz ne düşünüyorsunuz alternatif tıp konusunda
Karından yapıyormuş .Ben rahim olduğunu düşündüğüm için yazdım onuReglliyken rahme nasıl masaj yapıyor?ben aralıkta oldum ama adetin 8.günü başladım 10gün rahme masaj yapıldı sabah aç karına. Sizde biraz değişik galiba. Reglliyken gel diyorsa galiba üstten yapcak kasıktan. Onun bence bi faydası olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?