Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok tatlım henüz değil ama içime doğdu bu ay bişeyler var sanki :)
Ay hadi inşallah yaa
Benimde hala gelen giden yok ama akşam dayanamadım eşimi başka bişey alacak gibi kandırıp nöbetçi eczaneden test aldimAma yine köz gibi negatifi gördüm
Bahar geçişleri dışında ilk defa gecikiyorum çok şaşkınım. Regl gelecekmiş gibi tüm belirtileri yaşadım ama hala gelmedi.Testlerde negatif.Var bundada bir hayır .

Bat cumartesi ama hiç test yapasım yok nedense. Bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Regl gelmezse tabi
Ben mümkün olduğu kadar erken öğrenmek taraftarıyım her zaman.Pazartesi yapsanız yüksek ihtimal hem kıpkırmızı çizgiyi görürsünüz hem erkenden doktora gidersiniz.Kizima hamileyken ilk 3 ay yattım ve ilaç kullandım.Hep korkarım o yüzden ben.Insallah gelmez kırmızıların

Kolay gelsin tatlım menüde ne var? :)
Sağol canım.Aksam çay içmeye gelecekler.Etimek tatlısı ve milföy böreği yapayım diyorum.Yemek sonrası fazlası ağır gelir ama temizlik yapmalıyım.ikiside aşırı titiz.Ben normal temizlik yapıyorum malum
Valla hiçte kalkasim yok hala kahve keyfi yapıyorum

Vah vaah hadi sana kolay gele :) benim de büssürü işim var ama çok halsiz yorgun uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…