2 gün kala bat 25 ağustos
Yaaa yoksa test yaptın pozitif gördünmüGelmedi bitanem bence geleceği de yok inşaALLAH
Canım dosya yükle kısmındanKızlar resimi ekleyemiyorum nasıl oluyo
Canim cevapla butonunun yan tarafi dosya yukle..boyutu buyukse de screenshot yapip yukle :)Kızlar resimi ekleyemiyorum nasıl oluyo
Senim bat 25iydi degil mi canim? Kan degerlerin nasil cikti?Üstteki dün gece altyapını ise bu sabah yaptım kızlar Eki Görüntüle 2181942
Evet canım 25 kanda 148 çıktı pazar günü tekrar gidicemSenim bat 25iydi degil mi canim? Kan degerlerin nasil cikti?
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıcakla kucağına aldırsın canım :)
Bat gunu test yap bakalim ben de merak ettim insallah kopkoyu cizgiler goruruz ikimiz de :)
Yaaa yoksa test yaptın pozitif gördünmü
Ay hadi inşallah yaaYok tatlım henüz değil ama içime doğdu bu ay bişeyler var sanki :)
Ben mümkün olduğu kadar erken öğrenmek taraftarıyım her zaman.Pazartesi yapsanız yüksek ihtimal hem kıpkırmızı çizgiyi görürsünüz hem erkenden doktora gidersiniz.Kizima hamileyken ilk 3 ay yattım ve ilaç kullandım.Hep korkarım o yüzden ben.Insallah gelmez kırmızılarınBat cumartesi ama hiç test yapasım yok nedense. Bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Regl gelmezse tabi
can09e Canım sen nasılsın Bayram telaşı devammı .
Eşim az önce gitti işe .Biz normale döndük. Akşam görümcelerim gelecekler.Kirk yılda bir gelirler hazırlık yapcam bende
Sağol canım.Aksam çay içmeye gelecekler.Etimek tatlısı ve milföy böreği yapayım diyorum.Yemek sonrası fazlası ağır gelir ama temizlik yapmalıyım.ikiside aşırı titiz.Ben normal temizlik yapıyorum malumKolay gelsin tatlım menüde ne var? :)
Sağol canım.Aksam çay içmeye gelecekler.Etimek tatlısı ve milföy böreği yapayım diyorum.Yemek sonrası fazlası ağır gelir ama temizlik yapmalıyım.ikiside aşırı titiz.Ben normal temizlik yapıyorum malum
Valla hiçte kalkasim yok hala kahve keyfi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?