- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Canim bat bugun. Ovulasyon testleri kandırmıyorsa tabi. Normalde duzensiz olduğu için hic bilmem hangi gün olacagimi . Ama haklisin. Kirmizilar yoksa umut vardırSenin bata var daha.Ben çok okudum daha dün negatifti diye yazanları .Kırmızılar gelene kadar şansımız hep var
Kızlar test yaptım negatif
Karından yapıyormuş .Ben rahim olduğunu düşündüğüm için yazdım onu
Eşime de keçi boynuzu pekmezi içircem sana dedim
Meryem suresini duymuştum ama ben arapça okuyamam öylede olurmu.Bide bi duası namazı falan varmı.Direk abdest alıp duayimi okuyoruz.
Of vallahi doktordan bıktım. Bide hiç gitmediğim bi hastaneye yeni bir doktor gelmiş.Bu ara bayağı duydum adini.Onada gideyim en iyisi pazartesi .Bu 4.doktor olacak.Ama asla pes etmeyeceğim kendime ve kızıma siz verdim .Bir doktor çıkıp yumurtalık rezervin tükenmiş asla 2.cocuk olmaz diyene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs
Judy_K Selam güzelliğimm, iyiyim ya sen nasılsın?
Okuduğuma göre halen adet olmamışsın
İnşallah bebiş için gelmeyen bir adettirr
Bende durumlar stabil, Bebişin detaylı ultrasonu vardı onu yaptırdık maşallah Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yakın zamanda da şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah. Kendisi de tekmelemekle ve büyümekle meşgul malum.. O büyüyor bende büyüyorumismini Egemen koymaya karar verdik allahın izniyle..
Bu arada ovulasyon testiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlara bi sayfa önerim var instagramda “birgebeningunlugu” diye bir kişisel hesap var ordaki arkadaş ovulasyon testiyle alakalı çok önemli bilgiler paylaşmış ve o şekilde hamile kalanlar bayağı var. Bakmanızı öneririm.
@melek ve mucizesi
Ay ay kimler gelmiş kimler gelmiiiişşş
Canımm inşaALLAH sağlıkla gelsin Egemenciğimizçok şükür herşey yolundaymış çok sevindim. Maşallah büyümüşsünüz yaaa 23 hafta ne çabuk geçti senin hamilelik haberin dün gibi aklımda
Bende aynı tatlım bildiğin gibi
Beş gün var cnm bat 30 AğustosGüzelim senin ne kadar vardı?
Beş gün var cnm bat 30 Ağustos
Nermin sen ne zaman test yapacaksın canımJudy_K
İnş cnm sağol moral verdiğin için. Mayıs ta Doğum yapmayı çok istiyorumOhoo canım daha varmış çıkmaması çok normal. Moral bozmak yok inşaALLAH adetin 1-2gün geçsin yaparsın inşaALLAH çift çizgiyi görürsün
İnş cnm sağol moral verdiğin için. Mayıs ta Doğum yapmayı çok istiyorum
İnş yaEvet dünyaya daha çok boğa lazım :) inşaALLAH Rabbim arzunu gerçekleştirir :)
Sezeryan ile mi yaptın Doğum tarihi hesaplayınca Eylül ayında gebe kalınca ikizler oluyorBen kızımı 23 eylülde öğrendim oda boğa burcu
Bu ay olmazsa da gelecek ay olur.Yine bahara gelir doğum yine boğa burcu olur
Hamileliğim sağlıklı olsa ve devam etse tahmini doğum sizinle aynıymış. İnşaallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza... ben dış gebelik geçirdim.3.5 yıl uğraş sonunda hamile kaldım amaAyyy canımsın aminn inşallah
Evet bana da çok çabuk geçiyor 6 ay oldu bile
Ben hamile kalsam da arada buraya girip bakıyorum sizden güzel bi haber var mı diye, inşallah en yakın zamanda hamişlerimizin sayısı artar,gerçi 2 kişi hamile kalmış bile zaten
Darısı isteyen herkesin başına
Hamileliğim sağlıklı olsa ve devam etse tahmini doğum sizinle aynıymış. İnşaallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza... ben dış gebelik geçirdim.3.5 yıl uğraş sonunda hamile kaldım amakorunma süremiz bitti. Bat 5 eylül o zaman ki şeyleri yaşıyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. Allah inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin. Allah razı olsunYa canım çok üzüldümallah kimsenin kucağını boş koymasın.. amin inşallah.. inşallah allah tekrar o duyguyu yaşamayı nasip eder sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder sana da.. sen gönlünü ferah tutmaya çalış dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?