• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mümkün olduğu kadar erken öğrenmek taraftarıyım her zaman.Pazartesi yapsanız yüksek ihtimal hem kıpkırmızı çizgiyi görürsünüz hem erkenden doktora gidersiniz.Kizima hamileyken ilk 3 ay yattım ve ilaç kullandım.Hep korkarım o yüzden ben.Insallah gelmez kırmızıların :KK71:

Sanki tutmadi gibi geliyor o yüzden hayal kirikligi yaşamamak icin adeta direniyorum :110: hali hazirda folic asit kullanıyorum zaten ilk etapta doktorlar onu veriyorlar malum. Bir de yatili misafirlerim gelecek varsa eğer duyurmak istemiyorum hemen. Kesin belli ederim ben:KK76:

can09e can09e Canım sen nasılsın :halay:Bayram telaşı devammı .
Eşim az önce gitti işe .Biz normale döndük. Akşam görümcelerim gelecekler.Kirk yılda bir gelirler hazırlık yapcam bende:KK73:
Biz de kardsimde kahvaltidaydik evdeyiz cook sicak dusa aticam kendimi.. bu ay bi degisik oldu kanamam.. kimyasal ya da dusuk falan mi yasadim acaba?
Sana kolay gelsin tatlim..

Biz de kardsimde kahvaltidaydik evdeyiz cook sicak dusa aticam kendimi.. bu ay bi degisik oldu kanamam.. kimyasal ya da dusuk falan mi yasadim acaba?
Sana kolay gelsin tatlim..
Canım benim geçmiş olsun.Bende bu ay perişan oldum ya.Once sancı çektim regl gelecekmiş gibi.2 gündür rahattım şimdi yine belim kopuyor.Surekli wcye gidip bakıyorum oldummu diye .Bayağı yoruldum şimdi kahve içip dinleneyim dedim ama tam regl sancısı.Bugunde bi yığın misafir var malum.Puff.O kadar sicakki .Bide biz güneydeyiz sıcağın kalbinde :KK70:

Kizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Bu sabahki testim Screenshot_20180824-165127_Gallery.jpg

Kizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Bu sabahki testim Eki Görüntüle 2182064

Hadi gozunuz aydın olsun canım. Ben de belki yarın bir test yapabilirim açık eczane bulabilirsem. Asiri halsizlik ve yuksek seyreden ateş var bende de. Başka da bir sey yok. :KK25:

Bu sabahki testim Eki Görüntüle 2182064

Tebrikler canımm Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH olmayanlara versin

Yeni hamişler hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi ben üç dört günlük gecikmenin ardından maalesef bugün regl oldum çok canım sıkıldı hiç gecikmem olmazdı normalde

Yeni hamişler hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi ben üç dört günlük gecikmenin ardından maalesef bugün regl oldum çok canım sıkıldı hiç gecikmem olmazdı normalde
Valla keşke bende olsam diyorum.Gebelik yoksa en iyisi zamanında olmakmış.
Testler negatif reglin tüm belirtileri var ama hala gelmedi.
Hayatımda ilk defa bu kadar belim ağrıyor .Buna bel ağrıması denmez sanki ikiye ayrılıyor .kasıklarım patlayacak gibi.Agri kesici alsam sorun olurmu acaba kızlar

Hayatımda ilk defa bu kadar belim ağrıyor .Buna bel ağrıması denmez sanki ikiye ayrılıyor .kasıklarım patlayacak gibi.Agri kesici alsam sorun olurmu acaba kızlar
Ben Dr uma danıştım gebelik istiyorum korkudan ilaç içemiyorum dedim . minoset içebilirsin dedi , sadece minoset ama

İçme canım benimde çok ağrım olmuştu içme bekle dayan biraz daha ne olur olmaz

Benimde bat' 5 gün kaldı belinde çok şiddetli ağrı vardı hareket edemiyordum Dr uma kas gevşetici yı sordum kullanma dedi e ama duramıyorum çok ağrı var dedim minoset kullan dedi e ama o kesmiyo dedim ağrı çok şiddetli ydi olsun dedi başka bişi kullanma dedi bana

Benimde bat' 5 gün kaldı belinde çok şiddetli ağrı vardı hareket edemiyordum Dr uma kas gevşetici yı sordum kullanma dedi e ama duramıyorum çok ağrı var dedim minoset kullan dedi e ama o kesmiyo dedim ağrı çok şiddetli ydi olsun dedi başka bişi kullanma dedi bana

Ben yinede reglim gelene kadar bekleyeyim.Ne olur ne olmaz

Back