Kuzum üzülme diyeceğim mümkün değil biliyorum.KismetKızlar test yaptım negatif
Amin canım amin inşallahCanım benim yaaa inşaALLAH olur. Çok bekledik Rabbim sana ve burdaki isteyen herkese versin inşallah
Kızlar benim testim de negatif. Umutlar başka baharlara artik. Demekki daha zamani var. Şimdi gonul rahatlığı ile regl olabilirim. Gelirse kendileri
Testin negatif olduğu senin hamile olmadığın anlamına gelmez adet olmadığın sürece canım unutma :)
Ya zaten sirf şu ihtimal yüzünden iki tane test aldim canımpazartesiye kadar olmazsam onu da o gün yaparım ama ufak ufak bacağa vuran ağrılar başladı. Regl geliyorum demek istiyor bana anladığım kadarıyla
Kizlar ben gecen yil ramazan bayraminda gebelik testinde pozitifi gordum ikinci bebegime. Ondan once de bir sene korunmamistik olmamisti. Ilk catlatma ignesinde ikinciye hamile kaldim. Ilk oglum da 4 yasinda suan. Ama geçtigimiz ocak ayinda 8 aylik iken plasentanin erken ayrılması ile dogum yaptim ve malesef bebegumizi kaybttik. Simdi aradan 7 bucuk ay geçti ve tekrar korunmayi biraktik. Dogumdan sonra ilk ay adet gormeye basladim ve hep 34 gun sonrasi adet oldum. Ilk defa gecen ay 10 gun gecikmem olsu.bu ay da pazartesi gunu regl gunum nedense hic adet olacak gibi hissetmiyorum hayirlisi ama eger adet olursam da doktora gidip catlatma ignesi dusunuyorum tekrar. Cunku bir sene daha beklemek istemiyorum
Yaa tüh o zaman olsun ama benden sana bi tavsiye testlere çok bağlı kalma bırak herşey akışında olsun :) sanki hiç icat edilmemiş gibi davran ve kendini şartlama
Bunu başarabilmeyi çok isterim gerçekten. Denemelere yeni başladık bu ikinci ay. Bir evladım var o hiç bekletmemisti bizi. Beklemeye yeni yeni alisiyorum anlayacağın canim. Geçen ay daha stresliydim. Bu ay daha sakindim. Böyle böyle ilerleyen aylarda salmaya başlarım herhalde .
Aynen canim bu sefer cok beklemek istemiyorum hayirlisi olsun insallahHayırlısı olsun canım inşallah allah tez vakitte dualarını kabul eder. Evet en azından adet olursan da biraz erken harekete geçmek daha mantıklı sen iğneni vurul da gerisi nasip artık
Teşekkür ederim hemen bakacağım sayfaya.Judy_K Selam güzelliğimm, iyiyim ya sen nasılsın?
Okuduğuma göre halen adet olmamışsın
İnşallah bebiş için gelmeyen bir adettirr
Bende durumlar stabil, Bebişin detaylı ultrasonu vardı onu yaptırdık maşallah Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yakın zamanda da şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah. Kendisi de tekmelemekle ve büyümekle meşgul malum.. O büyüyor bende büyüyorumismini Egemen koymaya karar verdik allahın izniyle..
Bu arada ovulasyon testiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlara bi sayfa önerim var instagramda “birgebeningunlugu” diye bir kişisel hesap var ordaki arkadaş ovulasyon testiyle alakalı çok önemli bilgiler paylaşmış ve o şekilde hamile kalanlar bayağı var. Bakmanızı öneririm.
@melek ve mucizesi
İnşallah en yakın zamandabenimde 3. Ayda tutmuştu. İlk ay yapmıştım test diğer aylarda yapmamıştım. İnşallah darısı başına.. ama boşver bazı şeyler sürpriz olmayı daha çok sever
Allah en kısa zamanda nasip eder insallahKizlar ben gecen yil ramazan bayraminda gebelik testinde pozitifi gordum ikinci bebegime. Ondan once de bir sene korunmamistik olmamisti. Ilk catlatma ignesinde ikinciye hamile kaldim. Ilk oglum da 4 yasinda suan. Ama geçtigimiz ocak ayinda 8 aylik iken plasentanin erken ayrılması ile dogum yaptim ve malesef bebegumizi kaybttik. Simdi aradan 7 bucuk ay geçti ve tekrar korunmayi biraktik. Dogumdan sonra ilk ay adet gormeye basladim ve hep 34 gun sonrasi adet oldum. Ilk defa gecen ay 10 gun gecikmem olsu.bu ay da pazartesi gunu regl gunum nedense hic adet olacak gibi hissetmiyorum hayirlisi ama eger adet olursam da doktora gidip catlatma ignesi dusunuyorum tekrar. Cunku bir sene daha beklemek istemiyorum
Senin bata var daha.Ben çok okudum daha dün negatifti diye yazanları .Kırmızılar gelene kadar şansımız hep varHaklısın aslında . İnşallah ben de bir gün burada o güzel haberi paylaşırım . Ve dahi tüm bekleyen isteyen sabreden güzel anne adayları hepimize hayırlı vakitlerde nasip olur inşallah bu güzel hisler.
Insallah canim allah isteyen herkese versin bol bol insallahAllah en kısa zamanda nasip eder insallah
Teşekkür ederim hemen bakacağım sayfaya.
Sağlıkla kollarına alırsın bebeğini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?