cidooss Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2024 186 88 27 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #41 pamuksekeri27 .!.: Ben çok şükür bekediğim haberi aldım bu ay :) Allah sizi de sevindirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın çok sevindim Darısı bana ve isteyen tüm herkese
pamuksekeri27 .!.: Ben çok şükür bekediğim haberi aldım bu ay :) Allah sizi de sevindirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın çok sevindim Darısı bana ve isteyen tüm herkese
P pamuksekeri27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 73 9 28 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #42 cidooss .!.: Gözünüz aydın çok sevindim Darısı bana ve isteyen tüm herkese Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ben adete 4 gün varken kaset test yaptım silik çıkınca kan verdim :) Siiz test falan yapmadınız mı?
cidooss .!.: Gözünüz aydın çok sevindim Darısı bana ve isteyen tüm herkese Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ben adete 4 gün varken kaset test yaptım silik çıkınca kan verdim :) Siiz test falan yapmadınız mı?
cidooss Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2024 186 88 27 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #43 pamuksekeri27 .!.: Amin inşallah ben adete 4 gün varken kaset test yaptım silik çıkınca kan verdim :) Siiz test falan yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi
pamuksekeri27 .!.: Amin inşallah ben adete 4 gün varken kaset test yaptım silik çıkınca kan verdim :) Siiz test falan yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi
P pamuksekeri27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 73 9 28 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #44 cidooss .!.: Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ben 16 ay doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 4 ay oldu bu ay hamile kaldım ama inan ben hiç stres yapmamaya çalıştım. Çok söylenen oldu kulağımı tıkadım asla sırf bebek için ilişki düşünmedim özellikle :)
cidooss .!.: Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ben 16 ay doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 4 ay oldu bu ay hamile kaldım ama inan ben hiç stres yapmamaya çalıştım. Çok söylenen oldu kulağımı tıkadım asla sırf bebek için ilişki düşünmedim özellikle :)
P pamuksekeri27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 73 9 28 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #45 cidooss .!.: Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... Daha çok erken stres yapma ama işte isteyince insana erken gelmiyor
cidooss .!.: Hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... Daha çok erken stres yapma ama işte isteyince insana erken gelmiyor
cidooss Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2024 186 88 27 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #46 pamuksekeri27 .!.: Daha çok erken stres yapma ama işte isteyince insana erken gelmiyor Genişletmek için tıkla... Öyle gerçekten bende birde pko var
pamuksekeri27 .!.: Daha çok erken stres yapma ama işte isteyince insana erken gelmiyor Genişletmek için tıkla... Öyle gerçekten bende birde pko var
P pamuksekeri27 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 73 9 28 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #47 cidooss .!.: yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... cidooss .!.: Öyle gerçekten bende birde pko var Genişletmek için tıkla... Pko varsa bilemem ben yoktu çok şükür adetim hep düzenlidir o konuda çok şanslıyım
cidooss .!.: yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum 6 aydır evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz ama 3 ay 3 yıl gibi geldi Genişletmek için tıkla... cidooss .!.: Öyle gerçekten bende birde pko var Genişletmek için tıkla... Pko varsa bilemem ben yoktu çok şükür adetim hep düzenlidir o konuda çok şanslıyım
cidooss Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2024 186 88 27 21 Nisan 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #48 pamuksekeri27 .!.: Pko varsa bilemem ben yoktu çok şükür adetim hep düzenlidir o konuda çok şanslıyım Genişletmek için tıkla... Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile anlayamıyorum bu ay ovulasyon testi denedim ondanda emin olamadım
pamuksekeri27 .!.: Pko varsa bilemem ben yoktu çok şükür adetim hep düzenlidir o konuda çok şanslıyım Genişletmek için tıkla... Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile anlayamıyorum bu ay ovulasyon testi denedim ondanda emin olamadım
D Derin4238 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2023 206 38 33 17 Mayıs 2024 Konu Sahibi pamuksekeri27 #49 busr1234567 .!.: Ben ilk gebeliğimde 6 gün önce negatif 4 gün önce pozitif ama çok silik pozitif olmuşdu. Genişletmek için tıkla... 6.gun önce kan testınde mı negatif çıkmıştı canım
busr1234567 .!.: Ben ilk gebeliğimde 6 gün önce negatif 4 gün önce pozitif ama çok silik pozitif olmuşdu. Genişletmek için tıkla... 6.gun önce kan testınde mı negatif çıkmıştı canım